Senioriklinikan asiakkaille tehdään aina ensin terveydentilan selvitys. Vastuuhoitaja Jeanette Söderman kartoittaa muun muassa henkilö- ja terveystiedot, jolloin mahdollinen diabetes tulee puheeksi.

– Sekä tyypin 1 että tyypin 2 diabeetikot saavat meillä kokonaisvaltaista hoitoa, johon kuuluvat hoidon perusohjaus sekä seuranta, Söderman kertoo. Hänellä on Diabetesliiton diabeteksen perushoidon koulutus.

Henkilökohtaiseen terveyskartoitukseen kuuluu myös laaja laboratoriotutkimuspaketti. Sitten omalääkärin vastaanotolla tarkistetaan lääkitys, valitaan hoitolinja ja sovitaan lääkärintarkastuksista.

Senioriklinikan jäsenet saavat palvelut ilman erillistä vuosimaksua. Omalääkäri tietää potilashistorian ja hoitaa kommunikoinnin myös erikoislääkärien ja muun hoitohenkilökunnan kanssa.

Jäsenet voivat kysyä palvelunumerosta lisätietoja ja varata lääkärinaikoja. Vastuuhoitaja vastaa puhelimeen arkisin klo 8–16. Sähköposteihin ja soittopyyntöihin vastataan useimmiten jo saman päivän aikana.

Vastuuhoitaja – palvelut yhden numeron takana

Puhelinnumero 09 1620 400 suoraan vastuuhoitajalle palvelee ainoastaan Senioriklinikan jäseniä. Voit olla vastuuhoitajaan yhteydessä myös sähköpostilla senioriklinikka@eiransairaala.fi

Nopeasti hoitoon vuodeosastolle

Lyhyt- tai pidempikestoinen vuodeosastohoito omalääkärin tai muun lääkärin valvonnassa onnistuu tarvittaessa nopeasti.

EI VUOSIMAKSUA

Senioriklinikan jäsenyys alkaa henkilökohtaisella terveydentilan kartoituksella.

Alennuksia Eiran listahinnoista

Senioriklinikan jäsenet saavat 10 prosentin alennuksen laboratorio- ja röntgenhinnoista, fysioterapiasta, kaihi- ja linssileikkauksista sekä vuodeosaston vuorokausihinnoista.

Tämä artikkeli on julkaistu Eiran asiakaslehdessä keväällä 2015, ja muokattu keväällä 2016.