Silmäkirurgiaa teemme Eirassa kattavasti uusinta teknologiaa hyödyntäen. Kaihileikkaukseen pääset sinulle sopivana ajankohtana niin yksityispotilaana kuin palvelusetelilläkin.

Silmien taittovirheitä ja ikänäköä korjattaessa teemme ensin tunnin kestävän kattavan ja huolellisen esitutkimuksen. Esitutkimukseen tullessasi sinun ei tarvitse tietää mikä leikkaus parhaiten korjaa näköongelmasi vaan silmäkirurgimme valitsee yksilöllisesti juuri sinun silmillesi parhaimman leikkausmenetelmän monista vaihtoehdoistamme (SMILE, FemtoLASIK, PRK, linssileikkaus, silmänsisäinen piilolinssi ICL). SMILE-tekniikalla voidaan korjata näköä -10 dioptriaan asti. Erityisen suuren likinäön korjaamiseen ja myös jos sarveiskalvo on ohut, kannattaa harkita silmän sisäisen piilolinssin ICL:n laittamista. Voit myös pyytää netissä maksuttoman arvion silmäkirurgiltamme mahdollisuudestasi hyötyä taittovirheleikkauksesta.

Silmäkirurgipalveluihimme kuuluvat myös ylä- ja alaluomileikkaukset sekä erilaisten silmäluomien toiminnallisten häiriöiden hoitaminen.

 

Tämä artikkeli on julkaistu Eiran asiakaslehdessä syksyllä 2010, ja päivitetty keväällä 2016.