Jos tuntuu, että kotiutus toisesta sairaalasta tapahtuu liian nopeasti ja lyhyt kuntoutusjakso auttaisi pärjäämään taas kotona paremmin, Eira tarjoaa turvallisen ympäristön toipua rauhassa. Hoitajien ja fysioterapeuttien avulla katsotaan, että kunto kohenee ja löydetään sopiva aika lähteä taas kotiin.

Kotona sairastelunkin jälkeen voi tuntua hyvältä levätä hetki osastolla, hyvässä hoidossa. Saman katon alta löytyvät laboratorio, röntgen sekä eri alojen erikoislääkärien palvelut, joten tarvittavat tutkimukset ja konsultaatiot hoituvat kätevästi ja vaivatta. Saat meillä oman hoitavan lääkärin, joka perehtyy juuri sinun ongelmiisi. Lääkityksen tarkastamisestakin saattaa olla kulunut monta vuotta ja käytössä olevien lääkkeiden päivitys voi olla ajankohtaista. Tämä sekä terveydentilan kartoitus hoituvat yhdellä sairaalajaksolla.

Kodinomainen vuodeosastomme palvelee myös omaishoitajan loman ajan. Tarjoamme potilaillemme lämminhenkistä huolenpitoa ja kiireetöntä läsnäoloa. Hoidamme myös saattohoitopotilaita – asiakkaan ja omaisten toivomuksia kunnioittaen.

Vuodeosastolle ei tarvita lääkärin lähetettä ja hoitoon voi hakeutua helposti itse tai paikan voi varata omaiselle. Vapaata paikkaa voi tiedustella soittamalla suoraan osastolle, puh. (09) 1620 200.

Tämä artikkeli on julkaistu Eiran asiakaslehdessä keväällä 2013, ja päivitetty keväällä 2016.