Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Psykologi työterveys
  • Keskiviikko 7.6.2023
  • 11.00 (1 h 0 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Työterveyspsykologi Helena Godenhjelm Eiran sairaalassa hoitaa stressinhallintaa, ahdistusta ja masennusta sekä pariterapiaa ja vanhemmuuden tukemista.
    Godenhjelm Helena
    Psykologi, työterveyspsykologi

Vastaanottava asiantuntija

Godenhjelm Helena

Psykologi, työterveyspsykologi
On tärkeää avautua ja puhua kaikesta siitä, mitä elämässä käy läpi. Kaikkea ihmissuhteista ja kriiseistä masennukseen, ahdistukseen ja muihin haasteisiin, joita sinulla voi olla mielenterveytesi kanssa, on hyvä käydä läpi asiantuntijan kanssa. Minulla on usean vuoden kokemus psykiatriasta, jossa työskentelin pääasiassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Viime aikoina olen myös työskennellyt työterveyteen liittyvien kysymysten parissa ja suuntautunut työterveyspsykologiaan, jonka saralta erikoistuin vuonna 2021 työterveyspsykologiksi.

Olen lisäksi erikoistunut stressinhallinnataan ja olen kouluttautunut Mindfulness-ohjaajaksi. Åbo Akademissa olen tutkinut evoluutioteoreettisiä kysymyksiä ja sukulaisuutta, miten ne vaikuttavat meihin ihmisiin tänä päivänä. Ihmisten väliset suhteet ja ihmisten toiminta suhteessa muihin, paikalliseen ympäristöönsä ja itseensä ovat aina kiinnostaneet minua suuresti kuten myös näiden konstellaatioiden tutkiminen ja käsitteleminen yhdessä. Lähestymistapani on ratkaisukeskeinen ja minulla asiakkaan toiveet ovat aina keskiössä.
Hinnat:
Etävastaanotto enint. 30 min psykologialk. 70,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min psykologialk. 140,00 €
Vastaanotto enint. 45 min. psykologialk. 135,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Työterveyspsykologi Helena Godenhjelm Eiran sairaalassa hoitaa stressinhallintaa, ahdistusta ja masennusta sekä pariterapiaa ja vanhemmuuden tukemista.