Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Osteopatia
  • Keskiviikko 29.3.2023
  • 16.00 (30 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Osteopaatti Juho Otranen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen  nikama- ja nivelkäsittelyt, triggerpiste- ja fascia eli lihaskalvokäsittely, urheiluvammojen kuntotus.
    Otranen Juho
    Osteopaatti

Vastaanottava asiantuntija

Otranen Juho

Osteopaatti

Tarvitsetko apua akuuttiin tai pitkittyneeseen selkäkipuun, tai muuhun tuki- ja liikuntaelinongelmaan? Minulla on työkalut tutkia, diagnostisoida, hoitaa ja kuntouttaa sinut kivuttomampaan elämään ja liikkuvampaan arkeen.

Tervetuloa terveeksi!

Olen suorittanut osteopaatin tutkintoni Helsingin ammattikorkeakoulussa. Valmistumisen jälkeen 2004 olen pitänyt vastaanottoa yksityisillä lääkäriasemilla mm. Seinäjoella, Hämeenlinnassa ja Tampereella.

Osteopaattina olen erikoistunut tutkimaan, hoitamaan ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä niistä aiheutuvia häiriöitä. Alaselkäkipu, niskahartiakipu, päänsärky, huimaus, ääreisnivelten vaivat, iskias ja erilaiset lihasjännitystilat ovat yleisimpiä syitä hakeutua vastaanotolleni. Pyrin palauttamaan kuntoutujan toimintakyvyn erilaisilla manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoilla. Annan hoidettavalle usein myös ravinto-, liikunta- ja venytysohjeita.

Lähestymistapani potilaan oireiluun on aina kokonaisvaltainen. Pääasia on selvittää mistä vaiva johtuu. Ongelma kuten kipu, voi olla vaikkapa polvessa mutta vika esimerkiksi jalkaterissä, lantiossa tai selässä. Kun vaivan lähde löytyy ja hoidetaan, kipu häviää. Ihmisellä on yksi selkäranka mutta kaksi puoliskoa. Meidän on vaikea pysyä symmetrisinä. Mielestäni “toiminnallinen symmetria” olisikin vahvin perusta välttää monenlaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Suorittamani hoitotoimenpiteet ovat tutkittuja ja turvallisia, ja vastaanotolleni voi hakeutua myös ilman lähetettä.

Hinnat:
Osteopatia 30 minalk. 80,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Osteopaatti Juho Otranen Eiran sairaalassa, erityisosaaminen  nikama- ja nivelkäsittelyt, triggerpiste- ja fascia eli lihaskalvokäsittely, urheiluvammojen kuntotus.