Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Korva- nenä- ja kurkkutaudit
  • Maanantai 29.5.2023
  • 11.20 (20 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Erikoislääkäri Jarkko Korpi Eiran sairaalassa, erityisosaamista korvatulehdukset, kuorsaus, uniapnea, leukanivelvaivat, sylkirauhassairaudet.
    Korpi Jarkko
    Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Korpi Jarkko

Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri

Olen koulutukseltani sekä korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri, että suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri.

Hoidan monipuolisesti sekä lasten että aikuisten pään ja kaulan alueen sairauksia, esimerkkinä korvien ja risakudoksen sairauksien hoito, pään ja kaulan alueen hyvä- ja pahalaatuisten kasvainten, iho- ja limakalvosairauksien diagnostiikka ja tarvittaessa leikkaushoito, poskionteloiden ja kasvoluiden sairauksien hoito. Suu- ja leukakirurgian osaaminen antaa erityisarvoa paitsi kirurgian osaamisessa pään ja kaulan alueella, myös esimerkiksi kuorsauksen ja uniapnean hoidossa, sekä suun limakalvosairauksien diagnostiikassa.

Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 142,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Erikoislääkäri Jarkko Korpi Eiran sairaalassa, erityisosaamista korvatulehdukset, kuorsaus, uniapnea, leukanivelvaivat, sylkirauhassairaudet.