Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Sisätaudit
  • Perjantai 9.6.2023
  • 12.45 (45 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Sisätautien erikoislääkäri Iiro Karhiaho Eiran sairaalassa, erityisosaaminen lihavuuden hoito, diabetes, kilpirauhasen vajaa- ja liikatoiminta.
    Karhiaho Iiro
    Sisätautien erikoislääkäri

Vastaanottava asiantuntija

Karhiaho Iiro

Sisätautien erikoislääkäri
Erityisosaamiseni painottuu ylipainon ja diabeteksen hoitoon. Hallitsen ylipainon lääkehoidon ja autan elämäntapahoidon valinnassa ja neuvon muun sopivan jatkohoidon löytämisessä. Myös lihavuusleikkaukseen valmisteleva hoito ja seuranta leikkauksen jälkeen onnistuu kanssani. Tärkeintä on löytää ylipainon yksilöllinen syy ja valita tämän mukaisesti hoidot sen korjaamiseksi. Samalla on hyvä muistaa, että etsimme yhdessä nimenomaan syytä, emme syyllistä. Tavoittelen hoitoratkaisuissa pysyvän painonhallinnan saavuttamista.

Yleissisätautilääkärinä hoidan ja selvittelen mielelläni myös sisätautialojen vaivoja kuten verenpainetta, korkeaa kolesterolia, vatsavaivoja, maksa- ja munuaissairauksia, kilpirauhasen toimintahäiriöitä tai epäselvää väsymystä. Jos taudinkuvasi on epäselvä tai oireita paljon erilaisia, minulta voit myös kysyä neuvoa jatkotutkimusten tai muiden erikoisalojen konsultaation suhteen. Muut mielenkiinnon ja osaamisen kohteeni liittyvät diabetekseen ja näitä ovat: uusimmat diabeteslääkkeet sekä tyypin I diabeteksen insuliinihoito. Diabeteksen hoidon tekniset apuvälineet, insuliinipumppujen toiminta ja säätö, glukoosisensorit ja muut lisälaitteet ja ohjelmat ovat myös hyvin tuttuja.

Teen tutkimusta rasvamaksataudin merkityksestä terveydelle.

Periaatteenani on hoitaa aina potilaitani kokonaisvaltaisesti ja potilaslähtöisesti. Erityisesti diabeteksen ja elintapasairauksien hoidossa lääkärin rooli on olla potilaalle neuvonantaja, kannustaja ja uuden ehdottaja. Tervetuloa vastaanotolle!
Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 116,00 €
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 147,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 178,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 210,00 €
Etävastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 116,00 €
Etävastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 147,00 €
Etävastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 178,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 210,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Sisätautien erikoislääkäri Iiro Karhiaho Eiran sairaalassa, erityisosaaminen lihavuuden hoito, diabetes, kilpirauhasen vajaa- ja liikatoiminta.