Vahvista varaus

Ole hyvä ja tarkista, että tämä on haluamasi vastaanottoaika.
Jos sinulla on kysymyksiä ajanvarauksesta, ole hyvä ja ota yhteyttä asiakapalveluumme puh. 09 1620 570 (ma–pe 8–16).

Yhteys on SSL-salattu.

Varauksen tiedot

  • Psykologi
  • Tiistai 8.8.2023
  • 11.30 (1 h 0 min)
  • Eiran lääkäriasema
    Laivurinkatu 29
    00150 Helsinki
  • Psykologi Caroline Helsing hoitaa stressinhallintaa, ahdistusta ja masennusta sekä neuropsykiatrisia haasteita Eiran sairaalassa.
    Helsing Caroline
    Psykologi, erikoissairaanhoitaja

Vastaanottava asiantuntija

Helsing Caroline

Psykologi, erikoissairaanhoitaja
Tarjoan yksilöllisiä tukikeskusteluja lapsille ja nuorille. Psykologina minulla on muun muuassa kokemusta lasten ja nuorten kehitys- ja neuropsykiatrisista haasteista, vanhemmuuden tukemisesta, sekä kokemusta lyhytterapiasta esim. ahdistus- ja masennustilanteissa. Koska minulla on myös erikoissairaanhoitajan tutkinto sekä työkokemusta myös ulkomailta, minulla on laaja ja monipuolinen näkemys ihmisistä. Asiakkaan kohtaaminen kunnioituksella ja herkkyydellä, vahvuuksien varaan rakentaminen ja yhteinen ongelmanratkaisu asiakkaan kanssa ovat tärkeitä tekijöitä työssäni. Tuen sisältö ja pituus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 45 min. psykologialk. 115,00 €
Vastaanotto enint. 60 min. psykologialk. 150,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min psykologialk. 150,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Psykologi Caroline Helsing hoitaa stressinhallintaa, ahdistusta ja masennusta sekä neuropsykiatrisia haasteita Eiran sairaalassa.