Laserhoitaja Chrisse Bäckström tekee lääketieteellisiä laserhoitoja Eiran sairaalassa.

Bäckström Chrisse

Sairaanhoitaja AMK, sis.tauti., kir., psyk., Sertifioitu Laserterapeutti, kouluttaja (Ei vastaanottoa)
Tutkinto:Sairaanhoitaja AMK
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Aloitin laserhoidot melkein 20 vuotta sitten ja vuosien varrella kiinnostukseni laserhoitoon on vain lisääntynyt. Olen osallistunut useisiin kongresseihin ja esittänyt mm. oman menetelmäni hoitaa kroonisia haavoja laserilla. Koulutan uusia laserteraputteja mm. Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa sekä luennoin lääketieteellisestä ja kirurgisesta laserhoidosta.

Lääketieteellisellä laserhoidolla voi hoitaa mm kipua, lihasjännitystä, verenkiertoa, tulehduksia ja iho-ongelmia. Laser on valolähde joka tuottaa erittäin puhdasta, järjestettyä valoa. Lääketieteellinen laserhoito ei perustu lämpöön, toisin kuin kirurginen laserhoito. Lääketieteellinen laservalo tunkeutuu syvälle kudokseen, verrattuna kirurgisen laseriin, joka käsittelee vain ihon pintakudosta. Hoidon aikana voi heti kokea kivunlievitystä, mutta joskus ongelma saattaa tarvita useita hoitoja. Krooninen ongelma vaatii usein noin 3-5 hoitokertaa
Hoidon kesto voi olla 5-25 minuuttia, riippuen ongelmasta. Hoitokertojen väli on tavallisesti viikko.
Laserhoito ei satu, päinvastoin, se voi tuntua miellyttävältä ja rentouttavalta. Käsittelyn jälkeen saattaa, jos on krooninen ongelma, esiintyä ohimenevä kipu koska laservalo käynnistää paranemisprosessin.
Se mitä tapahtuu laserhoidossa on että laservalo vaikuttaa soluun ja kudokseen, paikalliseen immuunijärjestelmään, verenkiertoon ja imusuoniin, solujen aineenvaihduntaan ja erityisten aineiden, kuten prostaglandiinin ja endorfiinin eritykseen, mikä johtaa kivunlievitykseen. Haavanhoidossa laser nopeuttaa epiteelikudoksen sekä kollageenin muodostumista, parantaa verenkiertoa ja vähentää turvotusta.
Laserhoito on täysin turvallinen ja riskitön. Laservalo ei voi vahingoittaa sikiötä tai elintärkeitä elimiä kehossa. Ei ole väliä, jos sinulla on metallia kehossa, sydämentahdistin tai keinotekoista materiaalia kehossa. Lääkitys ei estä laserhoitoa.
Laservalo voi joskus antaa heti helpotusta ja se tarkoittaa, että ei pidä kuormittaa ongelma-aluetta heti, koska ongelma ei ole vielä parantunut.
Erikoisalat:Laserhoitaja
Hinnat:
Lääketieteellinen laserhoitoalk. 73,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle