Malin Merja

Lastenlääkäri, lastenreumatologi
Tutkinto:LT
Kielitaito:Suomi, Englanti
Olen valmistunut lastentautien erikoislääkäriksi Tampereelta v. 1998, lääketieteen tohtoriksi väittelin v. 1999 ja lastenreumatologian erityispätevyyden sain v. 2002. Tyttäreni syntyivät vuosina 1996 ja 1999. Olen toiminut Tampereen yliopistollisessa sairaalassa lastentautien erikoislääkärinä valmistumisestani lähtien. Yksityissektorilla olen hoitanut lapsipotilaita jo vuodesta 1992.

Pitkän työurani myötä lasten monenlaiset vaivat kuten vauvojen koliikit, taaperoiden (ja toki isompienkin lasten) flunssat, vaippaiän jälkeiset kasteluongelmat, koululaisten päänsäryt ja kaikenikäisten korvakivut puhumattakaan nivelkivuista ovat minulle tuttuja haasteita ratkottaviksi. Lasten allergioiden ja astman hoito on minulle mieluista ja siitepölyallergioita hoidan myös siedätyshoidoilla. Myös reumalapsien hoidot nivelpistoksista reumalääkityksineen on sydämenasia. Murtumien hoitoon en ole perehtynyt enkä ompele haavoja, mutta nivelten venähdykset ja kolhaisut toki kykenen hoitamaan.

Erityisosaaminen:Lastennivelvaivat ovat erityisosaamistani. Lasten astman ja allergioiden hoitoon olen myös paneutunut tavallista enemmän ja annan mm. siitepölyallergisille siedätyshoitoa. Lastenlääkärinä hallitsen lasten yleiset sairaudet. Työskentely yliopistollisessa sairaalassa pitää ajantasalla!
Julkaisut:Lastenreumaa sairastavien ja Crohnin tautipotilaiden suoliston immunologian evaluointi, julkaisuja lastenreuman lääkehoidoista.
Varaa aika asiantuntijalle