Manni-Pettersson Päivi

ETM, Laillistettu ravitsemusterapeutti
Tutkinto:ETM, Elintarviketieteiden maisteri
Erikoisalat:Ravitsemusterapia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

25 vuoden työkokemus antaa minulle valmiuden kokonaisvaltaiseen, yksilölliseen asiaakaan kohtaamiseen ja neuvontaan. Ravitsemusterapeutti antaa yksilöllistä neuvontaa. Ohjaus perustuu ajantasaiseen, ravitsemussuosituksiin perustuvaan tietoon ravinnosta ja sen merkityksestä hyvinvointiin ja sairauksien hoitoon. Ravitsemusterapeutti on myös mukana toteuttamassa hyvää työterveyshuoltokäytäntöä.

Ajanvaraukset vain soittamalla 09 1620 570.

Palvelut:Painonhallinta, Ravitsemus, Senioriklubi, Syömishäiriöt, Tietoinen syöminen, Ärtyvän suolen oireyhtymä (IBS), Ravitsemusterapia
Varaa aika asiantuntijalle
Lue lisää artikkeleista
Haluatko eroon kiusallisista vatsan ja suoliston vaivoista?

Terveellä suolistolla on suuri merkitys hyvinvointiimme. Jos mikrobien elinolosuhteet häiriintyvät, suoliston tasapaino järkkyy ja siitä voi seurata erilaisia sairauksia. Vatsakivut, ilmavaivat, ummetus ja ripuli ovat ensimmäisiä oireita häiriintyneestä ruoansulatuksesta.

Lue lisää
Syömishäiriöt–arkaluontoinen ongelma

Erilaiset syömishäiriöt ovat erityisesti tyttöjen ja naisten ongelmia, mutta myös pojat ja miehet voivat kärsiä niistä. Syömishäiriöt ovat mutkikkaita hoidettavia, sillä usein niihin liittyy muitakin ongelmia tai psyykkisiä sairauksia. Lisäksi ne ovat usein pitkäkestoisia ja kulultaan aaltoilevia. Yksi syömishäiriö saattaa muuttua ilmiasultaan kokonaan toiseksi. Syömishäiriöiden hoidossa on tärkeää saavuttaa luottamuksellinen potilas-lääkäri -suhde.

Lue lisää