Tuuminen Raimo

Silmätautien erikoislääkäri
Tutkinto:LKT, silmätautiopin dosentti, FEBO
Erikoisalat:Silmäkirurgia, Silmätaudit
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Venäjä

Olen palvellut laskuvarjojääkäri- sekä sukeltajakoulussa. Opiskellut Helsingissä lääkäriksi ja sittemmin valmistunut Helsingin Yliopistosta silmälääkäriksi. Toimin Kymenlaakson keskussairaalan silmätautien yksikön ylilääkärinä, sivuvirassa HUS:lla Länsi-Uudenmaan perusterveydenhuollon päivystyksen osastonylilääkärinä, Helsinki Retina Research Group -tutkimusryhmän vetäjänä sekä Potilasvakuutuskeskuksen asiantuntijalääkärinä. Suoritan vuosittain noin 1000 kaihileikkausta ja toimin kaihileikkausten kouluttajana.

Ei vastaanottoa toistaiseksi.
Ota yhteyttä ajanvaraukseen 09 1620 570.

Palvelut:Kaihileikkaus (palvelusetelillä), Kaihileikkaus (yksityinen), Kaihin esitutkimus silmälääkärillä, Silmälääkärin vastaanotto, Silmäkirurgia, Silmätaudit
Erityisosaaminen:Kaihileikkauksen erityisryhmät kuten reilu liki- tai kaukotaitteisuus, vapina (esim. Parkinsonin tauti), jännitys (esim. nuoret potilaat).
Julkaisut:

Väitellyt Helsingin Yliopistosta kunniamaininnalla aiheena "kokeellisten sydän- ja munuaissiirtojen geeniterapia ja elinluovuttajan lääkitys" ja silmätautiopin dosentiksi arvosanalla kiitettävä aiheena "silmänpohjan ikärappeuman patogeneesi ja hoitomahdollisuudet".

Vertaisarvioijana useissa silmäalan tiedejulkaisuissa ja suullisia esityksiä kotimaisissa sekä useissa kansainvälisissä kokouksissa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa.

Kliinisten lääketutkimusten vastuullisena johtajana mm. kaihileikkaukseen liittyvän lääkityksen optimoimiseksi.

Varaa aika asiantuntijalle