Vuorjoki Petri

Osteopaatti
Tutkinto:Osteopath D.O.
Erikoisalat:Osteopatia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Palvelut:Fysioklinikka, Hyvinvointiklinikka, Osteopatia
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

ti 26.6.
08:40
40 min
Vuorjoki Petri
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
ti 26.6.
14:20
40 min
Vuorjoki Petri
Osteopaatti
Eiran lääkäriasema
Osteopatia - kehon hyvinvoinnin "pakettiratkaisu"

Osteopatian perusajatus on, että ihmisen hyvinvoinnin edellytyksenä on kehon kaikkien osien - luusto, lihakset, nivelsiteet ja sidekudokset - saumaton yhteistoiminta. Osteopatia on eräänlainen "pakettiratkaisu", jolla voidaan hoitaa hyvin monenlaisia vaivoja. Hoito sisältää erilaisia mobilisoivia ja manipuloivia tekniikoita sekä toisaalta ohjeita ja opastusta ruokavalion ja liikunnan suhteen.

Lue lisää
Osteopaatti tuntee tukirangan anatomian

Eiran ylilääkäri emeritus Esko Kaartinen on maamme eturivin ortopedejä. Hänen mukaansa on tärkeää, että hoidoissa keskitytään aina potilaan tilanteeseen kokonaisuutena. Tässä tehtävässä hyvä osteopaatti on ortopedille korvaamaton yhteistyökumppani. Ortopedin tärkein tehtävä ei suinkaan ole kirurgisessa hoidossa, vaan aina on pyrittävä löytämään potilaan kannalta tehokkain ja vähäriskisin hoito, sanoo Esko Kaartinen.

Lue lisää
Olympiavesille ilman piilolinssejä ja selkävaivoja

Silja Lehtisen venekuntaan kuuluvat lisäksi Silja Kanerva ja Mikaela Wulff. He ovat tyytyväisiä Eirasta saamiinsa palveluihin. – Kaikki on mennyt parempaan suuntaan. Kuntoutuksen ansiosta selkävaivani ovat paremmin hallinnassa, kertoo Mikaela, joka vielä esiolympialaisten aikoihin kärsi kovista kivuista.

Lue lisää