Instagram-arvonnan säännöt

07.08.2019


1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Sairaala Eira Oy.

2. Osallistumisaika


Osallistumisaika on määritelty erikseen kunkin arvonnan julkaisussa.


3. Arvontaan osallistuminen


Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt lukuun ottamatta arvonnan järjestäjän palveluksessa olevia. Osallistujan on täytettävä Instagramin yleiset käyttöehdot.

Arvontaan osallistutaan kommentoimalla arvonta-julkaisua ja tägäämällä jonkun toisen IG-profiili kommenttiin sekä seuraamalla ”eiransairaala”-tiliä.
Arvonnan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajien nimet tai nimimerkit valitsemissaan viestintä- ja markkinointikanavissa.

Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden hylätä arvonnasta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja arvontaan osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

Osallistumalla arvontaan osallistuja hyväksyy kilpailun säännöt ja arvonnan järjestäjän päätökset. Arvonnan järjestäjällä on oikeus kaikkiin arvontaa koskeviin muutoksiin.


4. Palkinto


Arvonnan järjestäjän henkilökunnan jäsen arpoo satunnaisluvun avulla voittajan osallistujien joukosta. Palkintoja ei voi vaihtaa eikä muuttaa rahaksi.


5. Voitosta ilmoittaminen


Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan järjestäjän toimesta. Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta ja voiton vastaanottamista koskevista ohjeista joko kommenttiin vastaamalla ja/tai Instagramin direct message -toiminnolla. Palkinnon voittajan tulee vahvistaa voittonsa vastaamalla viestiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viiden (5) päivän kuluessa voittajan valinnasta, voittajan oikeus palkintoon raukeaa ilman korvausta.

6. Arvonnan järjestäjän vastuu


Arvonnan järjestäjän vastuu arvonnan osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Arvonnan järjestäjä ei myöskään ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen, suoraan tai epäsuorasti, osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Arvonta ei ole Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Instagramiin.


7. Tietosuoja


Arvonnan järjestäjä ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan arvonnan toteuttamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen. Tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.