Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme lääkäriasemalle vakinaiseen työsuhteeseen lähihoitajaa/sairaanhoitajaa, jolle asiakkaiden positiivinen yllättäminen on jokapäiväinen ilo. Viihdyt sekä puhelimessa että vastaanottotiskin takana.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa sairaalassa. Sinua odottaa mukavat ja osaavat työkaverit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä.

Toivomme sinulta kokemusta terveysalan asiakaspalvelutehtävistä. Luonteeltasi olet iloinen, joustava ja huolellinen. Tartut asioihin ja olet hyvä tiimityöntekijä. Pärjäät sekä suomeksi että ruotsiksi. Englanninkielen taito katsotaan eduksi.


Tervetuloa mukavaan joukkoomme!
 

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Saija Vahala, saija.vahala@eiransairaala.fi tai puh. 040 073 0190.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 12.2.2021 osoitteella saija.vahala@eiransairaala.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.