Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme nyt Eiran sairaalan leikkausosastolle vakinaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa. Tehtävänäsi on huolehtia leikkauksiin sekä toimenpiteisiin liittyvän palveluprosessin sujuvuudesta. Työhön ei sisälly varsinaista hoitotyötä vaan teet moniammatillista yhteistyötä leikkausosaston sairaanhoitajien, anestesialääkäreiden ja kirurgien kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa sairaalassa. Sinua odottavat mukavat työkaverit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä.

Toivomme sinulta sairaanhoitajan koulutusta, kokemusta asiakaspalvelun, leikkausvarausten sekä laskutuksen tehtävistä. Luonteeltasi olet iloinen, joustava ja huolellinen. Tartut asioihin ja olet hyvä tiimityöntekijä.
Suomen lisäksi puhut ruotsia ja englantia.


Tervetuloa mukavaan joukkoomme!
 

Lisätietoja tehtävästä antaa leikkausosaston osastonhoitaja Saija Vahala saija.vahala@eiransairaala.fi tai puh. 040 0730190.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 3.6.2019 mennessä osoitteella saija.vahala@eiransairaala.fi.
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.