Klassinen hieronta

Hieronta on perinteinen ja kaikille sopiva pehmytkudosten manuaalinen hoitomuoto. Hieronta kohdistetaan pääosin ihokudokseen, kalvorakenteisiin, lihaskudokseen ja jänteisiin. Hieronnan voimakkuutta säädellään asiakkaan toiveiden mukaan. Tavoitteena on, että hieronnan jälkeen kehon jäykkyydet, lihaskireydet sekä kipu helpottavat.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta on hieronnan erityisalue, jossa hieroja keskittyy ja ottaa hoidossaan huomioon urheilijan lajivaatimukset, harjoituskauden ja harjoitusohjelman. Aktiiviliikkujat ja urheilijat käyttävät hierontaa säännöllisesti palautuakseen.

Kenelle hieronta sopii?

Hieronta sopii kaikille, niin työssäkäyville, ikääntyneille kuin urheilijoillekin. Hieronta voi olla osa urheilijan ja kuntoliikkujan lihashuoltoa, mutta toimii myös istumatyöntekijän työpäivän rasituksista palauttamisessa.

Milloin hierontaa ei suositella

Lihasten ja jänteiden revähdyksiä, mustelmia, luunmurtumia, palo-vammoja ja paleltumia ei saa hieroa akuutissa vaiheessa.

Eiran sairaalan hieroja
Kuittinen Jonna Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja Varaa aika
Seuraavat vapaat ajat
Tänään
19.00
1 h 0 min
Kuittinen Jonna
Fysioterapeutti, koulutettu urheiluhieroja
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Hieronta Hinta
Urheiluhieronta 60 min
58 €
Klassinen hieronta 60 min  58 €
Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 19,90 € ja Kanta-maksu 1,95 €. Poikkeus: sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta ja Kanta-maksu 1,95 €.
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti