Mitä on homeopatia?

Klassinen homeopatia on vanha hoitomuoto, jonka teho perustuu homeopaattisten lääkevalmisteiden kehon paranemisprosesseja aktivoivaan vaikutukseen.

Homeopaatti huomioi potilaan kokonaisuutena, ja jokaiselle räätälöidään oma hoitomenetelmä, jossa juuri hänen persoonallisuutensa, historiansa, elämäntilanteensa ja tämänhetkiset oireet käydään läpi ja otetaan huomioon hoidon suunnittelussa.

 

Homeopaattiset lääkkeet valmistetaan luonnollisista raaka-aineista

Homeopatia perustuu kokonaisvaltaisuuden ja yksilöllisyyden lisäksi samankaltaisuus-periaatteeseen. Sen mukaisesti tietty lääkeaine, joka terveessä saa aikaan tiettyjä oireita, parantaa sairaan jolla on juuri ne oireet.

Homeopaattiset lääkkeet eivät sisällä kemiallisia valmisteita. Lääkkeet tuotetaan tarkoin määritetyllä laimennosperiaatteella. Niitä voidaan käyttää myös lääketieteen lääkkeiden ohella.

Homeopaattisella hoidolla ei ole tarkoitus korvata lääketieteellistä hoitoa. Homeopaattinen hoito on täydentävä hoitomuoto ja se sopii käytettäväksi yhdessä kaikkien muiden hoitomuotojen kanssa.

Homeopatia sopii kaikille

Homeopatia soveltuu kaikille, niin vanhuksille kuin lapsillekin. Homeopatialla voidaan mahdollisesti helpottaa muun muassa akuutteja flunssa- ja tulehdustiloja, nivelvaivoja, suolisto-oireita, migreeniä, astmaa ja allergioita, sekä masentuneisuutta ja pelkotiloja.

Eiran sairaalan homeopaatit
Seuraavat vapaat ajat
ma 1.11.
09.00
1 h 0 min
Pikulinsky Micaela
Homeopaatti
Eiran lääkäriasema
ma 1.11.
10.00
1 h 0 min
Pikulinsky Micaela
Homeopaatti
Eiran lääkäriasema
ma 1.11.
11.00
1 h 0 min
Pikulinsky Micaela
Homeopaatti
Eiran lääkäriasema
Näytä seuraavat vapaat ajat
Hinnasto
Homeopatia Hinta
Ensikäynti 90 min 80 €
Vastaanottokäynti 45 min
60 €
Hintoihin lisätään poliklinikkamaksu 19,90 €. Poikkeus: sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 4,70 €/kerta.
Kysy lisää Eiran palveluista
Nimi
Puhelin
Email
Viesti