Asiantuntevat hoitajat ja Uniikit huoneet

Eiran sairaalan vuodeosasto Tehtaankadulla tarjoaa lämminhenkistä huolenpitoa ja kiireetöntä läsnäoloa kodinomaisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tuttuun ympäristöön ja osaavien ammattilaisten hoitoon on helppo palata myös uusille lepojaksoille.

Vuodeosastollamme on myös mahdollisuus pitkäaikaishoitoon. Pitkäaikaiset asukkaamme elävät osastollamme hyvin kodinomaista elämää – turvallisesti – ja tuovat usein mukanaan rakkaimmat huonekalunsa sekä muita henkilökohtaisia tavaroita.

Yksilöllisistä huoneista suurin osa on yhden hengen huoneita, mutta kahden hengen huoneitakin löytyy esimerkiksi pariskunnille. Vierailijat ovat tervetulleita meille milloin tahansa.

Ota yhteyttä vuodeosastoomme

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ.

Kysy lisää, tiedustele vapaita paikkoja tai tilaa esite.

Tehtaankadun vuodeosasto, puh. 09 1620 200  tai vuodeosasto@eiransairaala.fi
Hinnasto

Hoivapalvelut vuodeosastolla

Hinta/vrk
ma-la
Hinta/vrk
la-ma
Kevennetty sairaalahoito
osittain omatoimiset vanhukset
450 €
555 €
Sairaalahoito
perushoidettavat vuodepotilaat, tutkimuspotilaat, saattohoito
550 € 655 €
Vaativa vuodeosastohoito
 650 €
 755 €
Tehostettu sairaalahoito
 850 €
 955 €
Omaisen yöpyminen samassa huoneessa
185 € 185 €
Tuntihinta vuodeosastolla (max. 6 h) 90 €/h  

 
Hoitovuorokausihintaan sisältyy:

  • vuodepaikka
  • sairaala-ateriat
  • hoitohenkilökunnan antama hoito

Hoitovuorokaudet lasketaan siten, että vuorokausi vaihtuu klo 12.00. Tulopäivä lasketaan yhdeksi vuorokaudeksi paitsi, jos potilas kotiutetaan ennen klo 15.00, jolloin veloitetaan vain tuntihinta 90 €/h. Mikäli potilas kotiutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 jälkeen, mutta ennen klo 18.00 laskutetaan lisätunteja 90 €/h (tuntihinta koskee sairaalahoitoa).

   
Hintoihin lisätään toimistomaksu 17,90 €  Hintoihin ei sisälly laboratorio- tai röntgentutkimuksia, fysikaalista hoitoa eikä mahdollisia muita tutkimuksia. Yksityishoitajan palkkakustannukset laskutetaan erikseen.
Perimme peruutusmaksun käyttämättä jätetystä, varatusta vuodeosastopaikasta. Jos peruutus tapahtuu varattua päivää edeltävänä päivänä klo 15 jälkeen, peritään koko vuorokauden hinta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään kolme päivää ennen varattua hoitoontuloa, peritään puolet yhden vuorokauden hinnasta.
Kysy lisää Eiran vuodeosastopalveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti