Kuntoutukseen ilman lähetettä

Eiran sairaalan vuodeosastolle Tehtaankadulle on helppo tulla, kun tarvitset toipumis- tai kuntoutusjaksoa. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua ja viihtyisän ja kodinomaisen ympäristön, sekä lyhyt-, että pitkäaikaiseen hoitoon. Eira tarjoaa turvallisen ympäristön toipua rauhassa, jos kotiutus toisesta sairaalasta tapahtuu liian nopeasti. Lyhyt kuntoutusjakso auttaa usein pärjäämään jälleen kotona. Hoitajien ja fysioterapeuttien avulla katsotaan, että kunto kohenee ja löydetään sopiva aika kotiutua.

Kotona sairastelun jälkeenkin voi tuntua hyvältä levätä hetki osastolla hyvässä hoidossa. Saman katon alta löytyvät laboratorio, röntgen sekä eri alojen erikoislääkärien palvelut, joten tarvittavat tutkimukset ja konsultaatiot hoituvat kätevästi ja vaivatta. Jokaisella on oma hoitava lääkäri, joka perehtyy juuri sinun ongelmiisi.

Vuodeosastolle ei tarvita lääkärin lähetettä, ja hoitoon voi hakeutua helposti itse tai paikan voi varata omaiselle. Vapaata paikkaa voi tiedustella soittamalla suoraan osastolle.

OTA YHTEYTTÄ VUODEOSASTOOMME

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ.

Kysy lisää, tiedustele vapaita paikkoja tai tilaa esite.

Tehtaankadun vuodeosasto, puh. 09 1620200  tai vuodeosasto@eiransairaala.fi

Hinnasto

Kuntoutus ja toipuminen vuodeosastolla

Hinta/vrk
ma-la
Hinta/vrk
la-ma
Kevennetty sairaalahoito
osittain omatoimiset potilaat
450 €
555 €
Sairaalahoito
perushoidettavat vuodepotilaat, tutkimuspotilaat, muu kuin vaativa vuodeosastohoito
550 € 655 €
Vaativa vuodeosastohoito
650 € 755 €
Tehostettu sairaalahoito  850 € 955 € 
Omaisen yöpyminen samassa huoneessa
185 € 185 €
Tuntihinta vuodeosastolla (max. 6 h) 90 €/h  

 
 Hoitovuorokausihintaan sisältyy:

  • vuodepaikka
  • sairaala-ateriat
  • hoitohenkilökunnan antama hoito

Hoitovuorokaudet lasketaan siten, että vuorokausi vaihtuu klo 12.00. Tulopäivä lasketaan yhdeksi vuorokaudeksi paitsi, jos potilas kotiutetaan ennen klo 15.00, jolloin veloitetaan vain tuntihinta 90 €/h. Mikäli potilas kotiutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 jälkeen, mutta ennen klo 18.00 laskutetaan lisätunteja 90 €/h (tuntihinta koskee sairaalahoitoa).

   
Hintoihin lisätään toimistomaksu 17,90 € Hintoihin ei sisälly laboratorio- tai röntgentutkimuksia, fysikaalista hoitoa eikä mahdollisia muita tutkimuksia. Yksityishoitajan palkkakustannukset laskutetaan erikseen.
Perimme peruutusmaksun käyttämättä jätetystä, varatusta vuodeosastopaikasta. Jos peruutus tapahtuu varattua päivää edeltävänä päivänä klo 15 jälkeen, peritään koko vuorokauden hinta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään kolme päivää ennen varattua hoitoontuloa, peritään puolet yhden vuorokauden hinnasta.
Kysy lisää Eiran vuodeosastopalveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti