Terveyden, liikkumisen ja lääkityksen kartoitus vuodeosastolla

Vuodeosastomme Tehtaankadulla tarjoaa monipuolisia palveluita silloin kun tarvitaan sairaalahoitoa. Kysy lisää puh. 09 1620 200.

Osastolla voi tehdä vaivatta perusteellisia sisätauti- ym. tutkimuksia, jotka edellyttävät vuodeosastoseurantaa. Tarvittavat lääkäri-, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä fysioterapia toimivat samassa talossa.

Muistisairauksien diagnostiikka ja hoidon arviointi edellyttävät erityisosaamista ja kokemusta. Eiran sairaala ja lääkäriasema tarjoaa täydelliset geriatrian palvelut. Meillä on myös vankka kokemus muistisairaiden hoidosta.

Vuodeosastomme palvelut räätälöidään potilaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Lääkityksen tarkastamisestakin saattaa olla kulunut monta vuotta ja käytössä olevien lääkkeiden päivitys voi olla ajankohtaista. Lääkkeiden päivitys sekä terveydentilan kartoitus hoituvat samalla sairaalajaksolla.

Vuodeosastolle ei tarvita lääkärin lähetettä ja hoitoon voi hakeutua helposti itse tai paikan voi varata omaiselle. Vapaata paikkaa voi tiedustella soittamalla suoraan osastolle. Kaikki potilaan terveyteen, liikkumiseen, lääkitykseen ja erityistarpeisiin liittyvät asiat on hyvä kertoa jo tässä vaiheessa.

Hoitovuorokausihintaan sisältyvät huone, ruoat ja hoitajien antama hoito. Lääkärinpalkkiot, konsultaatiot sekä laboratorio-, röntgen- ym. tutkimukset ja toimenpiteet veloitetaan erikseen. Niistä on mahdollisuus hakea Kela-korvausta. Mukaan tulee ottaa omat säännöllisesti käyttämänsä lääkkeet.

Ota yhteyttä vuodeosastoomme

ÄLÄ EPÄRÖI OTTAA YHTEYTTÄ

Kysy lisää, tiedustele vapaita paikkoja tai tilaa esite.

Tehtaankadun vuodeosasto, puh. 09 1620 200 tai vuodeosasto@eiransairaala.fi

Hinnasto

Terveydentilan kartoitus, vuodeosaston hinnat

Hinta/vrk
ma-la
Hinta/vrk
la-ma
Kevennetty sairaalahoito
osittain omatoimiset potilaat
450 €
555 €
Sairaalahoito
perushoidettavat vuodepotilaat, tutkimuspotilaat,
alkoholikatkaisu, saattohoito, muu kuin vaativa vuodeosastohoito
550 € 655 €
Vaativa vuodeosastohoito
650 €
755 €
Tehostettu sairaalahoito
 850 €
 955 €
Tuntihinta vuodeosastolla (max. 6 h) 90€/h  

 
 Hoitovuorokausihintaan sisältyy:

  • vuodepaikka
  • sairaala-ateriat
  • hoitohenkilökunnan antama hoito

Erikseen laskutetaan lääkärinpalkkiot, laboratorio- ja röntgentutkimukset sekä fysikaalinen hoito sekä mahdolliset muut tutkimukset.

Hoitovuorokaudet lasketaan siten, että vuorokausi vaihtuu klo 12.00. Tulopäivä lasketaan yhdeksi vuorokaudeksi paitsi, jos potilas kotiutetaan ennen klo 15.00, jolloin veloitetaan vain tuntihinta 90 €/h. Mikäli potilas kotiutetaan lähtöpäivänä klo 12.00 jälkeen, mutta ennen klo 18.00 laskutetaan lisätunteja 90 €/h (tuntihinta koskee sairaalahoitoa).

   
Hintoihin lisätään toimistomaksu 17,90 €  Hintoihin ei sisälly laboratorio- tai röntgentutkimuksia, fysikaalista hoitoa eikä mahdollisia muita tutkimuksia. Yksityishoitajan palkkakustannukset laskutetaan erikseen.
Perimme peruutusmaksun käyttämättä jätetystä, varatusta vuodeosastopaikasta. Jos peruutus tapahtuu varattua päivää edeltävänä päivänä klo 15 jälkeen, peritään koko vuorokauden hinta. Jos peruutus tapahtuu viimeistään kolme päivää ennen varattua hoitoontuloa, peritään puolet yhden vuorokauden hinnasta.
Kysy lisää Eiran vuodeosastopalveluista!
Nimi
Puhelin
Sähköposti
Viesti