BAG:n lääkäripalvelututkimus:
Eiran sairaalalla paras asiakaskokemus ja maine

Eiran sairaalalla on uusimman Lääkäripalvelututkimuksen mukaan paras kokonaisvaltainen asiakaskokemus ja paras maine yksityisenä lääkäriasemana. Eiran sairaala sijoittui jo toistamiseen kärkisijoille.

Lääkäripalvelututkimus on Brand Audit Groupin vuosittain tuottama tutkimus, jossa selvitetään pääkaupunkiseudulla toimivien yksityisten lääkäripalveluyritysten asiakaskokemusta. Tutkimus toteutettiin nyt neljättä kertaa, ja Eiran sairaala on viime vuoden tavoin ykkönen. Eiran sairaala on osallistunut tutkimukseen alusta alkaen ja on sijoittunut kärkisijoille vuosi toisensa jälkeen.

Eiran sairaalan ja lääkäriaseman vahvuus on kokonaisvaltainen asiakaskokemus. Miellyttävä asiakaskokemus syntyy palvelun luotettavuudesta, saatavuudesta ja pätevyydestä. Hyvin hoidettu toimintaympäristö ja ammattitaitoinen, inhimillinen henkilökunta ovat myös keskeisiä asioita, joita asiakkaat arvostavat.

”Me panostamme siihen, että asiakaskokemus on paras mahdollinen, oli kyseessä sitten joustava ajanvaraus, odotustilan viihtyisyys tai henkilökunnan ammattitaito. Meillä ammattitaito ei tarkoita kliinistä suorittamista, vaan inhimillistä ja helppoa asiakaskohtaamista”, painottaa toimitusjohtaja Nella Ginman-Tjeder.

”Paras maine lisää meihin kohdistettuja odotuksia. Asiakkaat odottavat meiltä korkealaatuista palvelua ja kokonaisvaltaista palvelukokemusta. Näihin olemme pystyneet vastaamaan erinomaisesti, kiitos kuuluu kaikille 65 eiralaiselle ja yli 120 Eirassa toimivalle lääkärille ja ammatinharjoittajalle. Tutkimustulos motivoi meitä kehittämään toimintaamme entisestään”, Ginman-Tjeder summaa.

   Media_BAGtutkimus_logo_600x450.jpg

Meiltä löydät laadukkaat ja monipuoliset lääkäripalvelut

  • yli 100 lääkäriä
  • 6 leikkaussalia
  • Fysioterapia
  • Laboratorio
  • Röntgen
  • Työterveys
  • Vuodeosasto

 

Tervetuloa Eiran sairaalaan!