Päihdeterapeutti ja muusikko Jussi Kinnunen on aloittanut vastaanoton Eiran sairaalassa

20.4.2016
Eiran sairaalan katkaisuklinikan toiminta laajenee. Päihdeterapeutti Jussi Kinnunen on aloittanut päihdeterapeutin vastaanoton sekä päihdekuntoutuskurssien vetämisen Eiran sairaalassa.

Jussi Kinnunen on päihdeterapeutti ja muutosvalmentaja. Hänet muistetaan myös muusikkona Hassisen Kone -yhtyeestä ja Ylen TV1:n Korkki kiinni – Vuosi ilman viinaa -sarjan muutosvalmentajana. Jussille itsekin tuli juuri 19 vuotta raitista elämää täyteen.

”Halusin aloittaa päihdeterapeutin vastaanoton juuri Eiran sairaalassa, koska siellä on jo valmiina loistava katkaisuhoito. Lisäksi ympäriltä löytyy kaikki tarvittava ammattitaito kuten mm. psykiatri, päihdelääkäri, fysioterapeutit; koko paketti ihmisen kokonaisvaltaiseen kuntoutukseen”, kertoo Jussi Kinnunen.

”Lisäksi Eiran tarjoamat tilat ovat modernit ja viihtyisät, ja henkilökunta on erityisen ystävällistä ja asiakasta huomioivaa. Ilmapiiri on kokonaisuudessaan avointa ja kehitykselle myönteistä. Siellä on hyvä ihmisen tehdä töitä! Yksi lisäarvo on myös kotimainen omistajuus näinä talouden haasteellisina aikoina”, Jussi Kinnunen summaa.
Lisätietoja:

Jussi Kinnunen