Etsimme tiiminvetäjää

ASIAKASPALVELUUMME

Tiimin vetäjänä toimit lääkäriaseman asiakaspalvelun lähiesimiehenä ja olet itse mukana päivittäisessä asiakaspalvelutyössä. Jos hyvä asiakaspalvelu ja sujuva tiimityöskentely ja sen kehittäminen sekä ihmisten auttaminen innostavat sinua, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää aiempaa esimieskokemusta ja vankkaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä suomen että ruotsin kielellä. Luonteeltasi olet iloinen, huolellinen ja johdonmukainen. Lisäksi toivomme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja katsomme terveydenhuoltoalan tuntemisen eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetulla lääkäriasemalla, hyvän työilmapiirin ja mahdollisuuden osallistua palveluidemme kehittämiseen.
 

TERVETULOA mukavaan joukkoomme!
 

Työ on kaksivuorotyötä, viikonloput vapaat.
Voit kysyä lisää tehtävästä soittamalla Bettina Backman 0400 671437
Lähetä hakemuksesi ja CV 17.12.2018 mennessä osoitteella bettina.backman@eiransairaala.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 


HAEMME TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA

Onko Eiran sairaala sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Arvostatko työssäsi yksilöllisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja mahdollisuutta vaikuttaa tapaan tehdä työtä? Eiran sairaalan uniikki miljöö ja tunnustettu asema terveydenhuollon palvelujen antajana tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet. 

Yksityinen ja itsenäinen, kotimaisessa omistuksessa oleva Eiran sairaala ja lääkäriasema tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasostaan. Lääkäriaseman palvelumme sisältävät yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä työterveydenhuollon yksikön. Sairaalan kirurginen toiminta, tähystykselliset tutkimukset ja mahdollisuus ympärivuorokautiseen vuodeosastohoitoon ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja se on meille myös merkityksellinen palvelun lähtökohta.
 

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme?

Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakulomakkeen palvelujohtaja Annuli Airaskorvelle, annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.

Harjoittelupaikat on täytetty

Syksyn 2018 opiskeluharjoittelupaikat on täytetty. Kiitos mielenkiinnosta!