Sairaanhoitaja Eiran sairaalaan

Haemme Eiran sairaalaan leikkausosastolle anestesia-sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.
Kokemus silmäkirurgista sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Odotamme sinulta joustavaa työotetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja.

Työ alkaa 1.8.2017 ja ajoittuu arkipäiville, viikonloput ovat vapaat.

Hakemuksen ja cv:n pyydämme lähettämään osoitteella saija.vahala@eiransairaala.fi 15.5.2017 mennessä.
Tiedustelut osastonhoitaja Saija Vahala, saija.vahala@eiransairaala.fi tai 0400 730190.

Harjoittelupaikat on täytetty

Kevään ja syksyn 2017 opiskeluharjoittelupaikat on jo täytetty.
Kiitos mielenkiinnosta!

HAEMME TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA

Onko Eiran sairaala sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Arvostatko työssäsi yksilöllisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja mahdollisuutta vaikuttaa tapaan tehdä työtä? Eiran sairaalan uniikki miljöö ja tunnustettu asema terveydenhuollon palvelujen antajana tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet. 

Yksityinen ja itsenäinen, kotimaisessa omistuksessa oleva Eiran sairaala ja lääkäriasema tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasostaan. Lääkäriaseman palvelumme sisältävät yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä työterveydenhuollon yksikön. Sairaalan kirurginen toiminta, tähystykselliset tutkimukset ja mahdollisuus ympärivuorokautiseen vuodeosastohoitoon ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja se on meille myös merkityksellinen palvelun lähtökohta.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme?

Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakulomakkeen palvelujohtaja Annuli Airaskorvelle, annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.