Optikko Eiran sairaalan silmäyksikköön

Haemme optikkoa vakituiseen työsuhteeseen Eiran sairaalan silmäyksikköön. Eiran sairaalan silmäyksikkö on toiminnaltaan monipuolinen, pitäen sisällään silmälääkärin vastaanoton, silmän tutkimisen, taittovirhekirurgiset toimenpiteet sekä silmän sisäiset leikkaukset.

Optikkona Eiran Silmäyksikössä tehtäviisi kuuluvat toimenpiteisiin valmistelevat esitutkimukset, erilaiset silmän mittaukset ja seurantatutkimukset sekä tiivis yhteistyö silmälääkäreiden ja kirurgisen tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kokemusta optikon työstä, aktiivisuutta sekä innokkuutta oppia uutta.
Odotamme sinulta joustavaa, myynnillistä työotetta sekä erinomaisia asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja. Työnäköoptikon tutkinto ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja kehittyvän työnkuvan arvostetussa ja kehittyvässä Eiran sairaalassa. Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Aloitus tehtävässä 1.6.2017 tai sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2017 osoitteeseen annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi.
Tiedustelut ja yhteydenotot: optikko Sirkku Mäkinen, sirkku.makinen@eiransairaala.fi tai p. 041 462 1608 ti-to klo 8-9 välillä.

bioanalyytikko tai laboratorionhoitaja Eiran sairaalaan

Haemme bioanalyytikkoa tai laboratorionhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Eiran sairaalan laboratorioon.
Tehtävään kuuluu monipuolinen näytteenotto eri ikäryhmistä sekä EKG- ja Spirometria-tutkimukset. Analysoimme Eiran sairaalan laboratoriossa kemian ja hematologian perustutkimusten lisäksi virtsatutkimuksia ja pikatestejä. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää asiakaspalvelutaitoa, asiantuntijuutta sekä hyvää tiimityöskentelytaitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv osoitteeseen marjut.siren@eiransairaala.fi 30.4 mennessä.

Lisätietoja paikasta voi tiedustella osastonhoitajalta: Marjut Sirén, marjut.siren@eiransairaala.fi, puh. 09 1620 701.

Sairaanhoitaja Eiran sairaalaan

Haemme Eiran sairaalaan leikkausosastolle anestesia- tai instrumenttitaitoista sairaanhoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen.
Toivoisimme hakijalta myös silmäkirurgista osaamista, ja ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi työ edellyttää joustavuutta ja hyviä tiimityön taitoja.

Työ alkaa 1.8.2017 ja ajoittuu arkipäiville, viikonloput ovat vapaat.

Hakemuksen ja cv:n pyydämme lähettämään osoitteella saija.vahala@eiransairaala.fi 22.4.2017 mennessä.
Tiedustelut osastonhoitaja Saija Vahala, saija.vahala@eiransairaala.fi tai 0400 730190.

Nykyisen Web & Graphic Designerin jäädessä äitiyslomalle haemme Eiran sairaalalle

WEB & GRAPHIC DESIGNERIA

Tehtävässä vastaat laaja-alaisesti markkinointimateriaalien suunnittelusta ja toteutuksesta. Sinulta onnistuu sekä perinteinen printtimateriaali että digitaalinen materiaali.

Lisäksi vastaat nettisivujen ylläpidosta ja kehittämisestä. Eiran sairaalan some-kanavien vastuu ja ylläpito kuuluvat toimenkuvaasi, samoin uutiskirjeet.

Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa kampanjoiden suunnittelussa ja raportoit tehtävässäsi markkinointipäällikölle.

Sisäinen ja ulkoinen viestintä on myös osa tehtäväkenttääsi, joten edellytämme erinomaista kirjallista suomen kielen taitoa. Hyvä ruotsin ja englannin kielen taito on eduksi tehtävän hoidossa. Olet oma-aloitteinen, tottunut työskentelemään myös itsenäisesti, ja sinulla on hyvä visuaalinen silmä.

Odotamme sinulta graafisen alan koulutusta ja muutaman vuoden kokemusta graafisesta suunnittelusta sekä Photoshop-, Indesign- ja Illustrator-ohjemien käytöstä. Facebook Business Managerin käyttökokemus on eduksi. Lisäksi sinulla on kokemusta uutiskirjeohjelmista ja CMS-julkaisujärjestelmistä. Hallitset myös MS Office -ohjelmat.

Tarjoamme sinulle laajan ja monipuolisen tehtävän arvostetun ja koko ajan uudistuvan brändin parissa.


Tehtävä on vähintään vuoden kestävä äitiyslomasijaisuus ja alkaa sopimuksen mukaan kesän aikana.
Jos kiinnostuit, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.5.2017 osoitteella pirjo.luostari@eiransairaala.fi.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä:
Web & Graphic Designer Maiju Kupiainen, puh. 040 588 6967 pe 21.4. klo 13-14 ja ti 25.4. klo 14-15
tai sähköpostitse maiju.kupiainen@eiransairaala.fi.

Harjoittelupaikat on täytetty

Kevään ja syksyn 2017 opiskeluharjoittelupaikat on jo täytetty.
Kiitos mielenkiinnosta!

HAEMME TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA

Onko Eiran sairaala sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Arvostatko työssäsi yksilöllisyyttä, moniammatillista yhteistyötä ja mahdollisuutta vaikuttaa tapaan tehdä työtä? Eiran sairaalan uniikki miljöö ja tunnustettu asema terveydenhuollon palvelujen antajana tarjoaa tähän erinomaiset mahdollisuudet. 

Yksityinen ja itsenäinen, kotimaisessa omistuksessa oleva Eiran sairaala ja lääkäriasema tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasostaan. Lääkäriaseman palvelumme sisältävät yleis- ja erikoislääkärin vastaanotot, laboratorio- ja röntgenpalvelut sekä työterveydenhuollon yksikön. Sairaalan kirurginen toiminta, tähystykselliset tutkimukset ja mahdollisuus ympärivuorokautiseen vuodeosastohoitoon ovat ydinosaamistamme. Palvelemme asiakkaitamme molemmilla kotimaisilla kielillä ja se on meille myös merkityksellinen palvelun lähtökohta.

Haluatko liittyä ammattitaitoiseen joukkoomme?

Mikäli et tällä kertaa löytänyt avoimista työpaikoistamme juuri sinulle sopivaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakulomakkeen palvelujohtaja Annuli Airaskorvelle, annuli.airaskorpi@eiransairaala.fi. Käsittelemme kaikki hakemukset luottamuksellisesti.