Vi har brytt oss om dig I redan 111 år

Från första början har medicinsk kunnande och individuell kundbetjäning stått som grundstenar för vår verksamhet. Kvalitet, service och äkta omsorg står fortfarande oss närmare 200 eiraiters hjärta närmast. 

Eira sjukhus fick en internationell ISO 9001-kvalitetssertifiering som det första privata sjukhuset och läkarstationen i Finland år 2001 och vi återvaldes i år till huvudstadsregionens bästa privatägda läkarstation (Brand Audit Group 2016).

Eira sjukhus och läkarstation fungerar i Helsingfors i stadsdelen Eira i en varmhjärtad och personlig jugendbyggnad. Vi har också vårdenheter i Gräsviken på Utterhällen och i Grankulla centrum.

Jobba på Eira

Vi erbjuder dig en arbetsplats på höguppskattade Eira sjukhus, där du kan utvecklas och arbeta med yrkesmässigt mångsidiga uppgifter, i en trevlig miljö och flexibel organisation.

Läs mer

Kundnöjdhet

Vi följer regelbundet upp vad våra kunder tycker om oss och vår verksamhet. Din feedback är viktig för oss!

Läs mer

Media

Välkommen till Eiras pressida! Här hittar du våra senaste pressmeddelanden och nedladdningsbart material.

Läs mer

Kontaktuppgifter och vårdenheter

Eira är ett toppmodernt sjukhus och läkarstation med ett fullständigt tjänsteutbud som ägs av finska läkare. Eiras huvudenhet ligger i hörnet av Skeppare- och Fabriksgatan i Helsingfors. Vi har också verksamhet i Grankulla och på Utterhällen i Gräsviken, Helsingfors.

Läs mer

Eira sjukhus och läkarstation

Eira är ett toppmodernt sjukhus och en läkarstation med komplett serviceutbud. Eira erbjuder ett omfattande special- och allmänläkar-, företagshälsovårds- och undersökningstjänster samt kirurgi och behandlingar inom flera specialområden och en 24/7 bäddavdelning.

Läs mer

Eira Grani

På läkarstationen Eira Grani erbjuder vi omfattande allmän- och specialläkarmottagning.

Läs mer

Eira Utterhällen

Eira sjukhus har på Busholmen i Helsingfors en trivsam bäddavdelning. På Eira Utterhällen betjänar dig också laboratoriet.

Läs mer
Fråga mer eller be oss kontakta dej
Namn
Telefon
E-post
Meddelande