Vi har brytt oss om dig I redan 113 år

Från första början har medicinskt kunnande och individuell kundbetjäning stått som grundstenar för vår verksamhet. Kvalitet, service och äkta omsorg står fortfarande oss närmare 200 eiraiters hjärta närmast. 

Eira sjukhus fick en internationell ISO 9001-kvalitetscertifiering som första privata sjukhus och läkarstation i Finland år 2001 och vi har valts till huvudstadsregionens bästa privatägda läkarstation (Brand Audit Group 2016).

Eira sjukhus och läkarstation fungerar i södra Helsingfors i en varmhjärtad och personlig jugendbyggnad. Vi har också en vårdenhet i Gräsviken på Utterhällen.

Jobba på Eira

Vi erbjuder dig en arbetsplats på höguppskattade Eira sjukhus, där du kan utvecklas och arbeta med yrkesmässigt mångsidiga uppgifter, i en trevlig miljö och flexibel organisation.

Läs mer

Kundnöjdhet

Eira har en väldigt hög kundnöjdhet och en trogen kundkrets. Vårt starka kunnande i kombination med vår varmhjärtade och personliga service är säkerligen bidragande orsaker, men det finn även andra fakta som höjer kundnöjdheten.

Läs mer

Media

Välkommen till Eiras pressida! Här hittar du våra senaste pressmeddelanden och nedladdningsbart material.

Läs mer

Kontaktuppgifter och vårdenheter

Eira är ett toppmodernt sjukhus och läkarstation med ett fullständigt tjänsteutbud som ägs av finska läkare. Eiras huvudenhet ligger i hörnet av Skeppare- och Fabriksgatan i Helsingfors.

Läs mer

Eira sjukhus och läkarstation

Eira är ett toppmodernt sjukhus och en läkarstation med komplett serviceutbud. Eira erbjuder omfattande special-, allmänläkar-, företagshälsovårds- och undersökningstjänster samt kirurgi och behandlingar inom flera specialområden och en 24/7 bäddavdelning.

Läs mer

Eira Utterhällen

Eira sjukhus har på Busholmen i Helsingfors en trivsam bäddavdelning. Laboratorietjänster kan även erhållas på Eira Utterhällen.

Läs mer
Fråga mer eller be oss kontakta dej
Namn
Telefon
E-post
Meddelande