Eira sjukhus är ett privat sjukhus med läkarstation beläget i södra Helsingfors. Vi är till 100% i inhemsk ägo och är kända för vårt höga medicinska kunnande och individuella vård. Redan över 180 specialister inom hälsovård jobbar hos oss. Till vårt serviceutbud hör specialist- och allmänläkare, företagshälsovård, laboratorium och röntgen samt ett brett kirurgiskt utbud. Vi satsar speciellt på förebyggande vård och våra nya specialkliniker och vårt Egenskötarteam ha fått ett mycket positivt mottagande bland våra patienter. Dessutom har vi en 24/7 bäddavdelning samt mångsidiga terapitjänster. Eira har under flera år valts till huvudstadsregionens bästa läkarstation.


Vi söker
nu för fast anställning erfarna sjukskötare som brinner för bra kundservice. Du jobbar mångsidigt med att betjäna våra kunder på läkarstationen, till en stor del som en medlem av vårt Egenskötarteam. Egenskötaren är den viktigaste länken i vår strävan att hjälpa våra patienter upprätthålla sin hälsa och sitt välmående. Egenskötaren har egen mottagning, gör hälsokontroller och hjälper patienterna att hitta rätta alternativ.

Vi erbjuder dig ett mångsidigt och intressant vård- och kundservicearbete, samt en möjlighet för dig att utveckla dig och samarbeta med Eiras olika yrkesutövare och enheter. Kunniga kolleger, god teamanda, unik miljö och trevlig arbetsatmosfär i ett uppskattat privatsjukhus väntar på dig.

Vi önskar att du har goda färdigheter inom vårdarbete och blir motiverad av att göra ett bra arbete. Du gillar att lära dig nya saker och du är en hjälpsam teamspelare. Till din läggning är du glad, flexibel och omsorgsfull. Och sist men icke minst talar du flytande svenska och en utmärkt finska. Engelska räknas som en merit.


Vi önskar dig varmt välkommen till vår arbetsgemenskap! 


Tilläggsuppgifter ger enhetschef Bettina Backman tfn 0400 671 437 eller bettina.backman@eiransairaala.fi.

Skicka din ansökan med CV senast den 20 maj till bettina.backman@eiransairaala.fi.