Saukkola Riikka

Fysioterapeut YH, HvM
Examen:Fysioterapeut (YH), Magister i Hälsovetenskaper (HvM)
Specialiteter:Fysioterapi
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska

Jag har jobbat som fysioterapeut på Eira sjukhus sedan 2010 och behandlar problem i stöd- och rörelseorganen "från topp till tå". Förutom att jag är utbildad fysioterapeut är jag också magister i hälsovetenskap (HvM) från Jyväskylä universitet. Mitt huvudämne var idrottsmedicin, så min kunskap inom behandling och förebyggande olika sjukdomar genom fysisk aktivitet är mycket god. 

Som fysioterapeut är jag empatisk och tålmodig. För mig är det viktigt att fysioterapin grundar sig på kundens egna mål och förväntningar. För att uppnå målen använder jag mig i min fysioterapi av olika manuella tekniker, tejpningar och terapeutisk träning. Jag strävar också efter att motivera till en aktiv och självständig träning.  

Min specialiseringsområde är fysioterapi för nedre extremiteten och jag gör också skoinlägg. Jag är ändå intresserad av människan som helhet och behandlar, förutom problem i nedre extremiteten, också andra problem i stöd- och rörelseorganen. Ofta kan smärtan och orsaken till smärtan finnas på en helt olika delar av kroppen. På min mottagning söker vi tillsammans upp lösningar för att främja ditt välbefinnande.

Tjänster:Fot Klinik, Fysioklinik, Kliniken för nedre extremiteterna, Personal training, Stödsulor, Välmåendeklinik, Fysioterapi
Boka tid till specialist

Följande lediga tider

Idag
10:00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeut YH, HvM
Eira läkarstation
Idag
14:00
1 h 0 min
Saukkola Riikka
Fysioterapeut YH, HvM
Eira läkarstation