Saukkola Riikka

Fysioterapeut
Examen:Fysioterapeut (YH), Magister i Hälsovetenskaper (HvM)
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska
Jag har jobbat som fysioterapeut på Eira sjukhus sedan 2010, med att behandla problem (från topp till tå) i stöd- och rörelseorganen. Förutom utbildad fysioterapeut är jag också magister i hälsovetenskap (HvM) från Jyväskylä universitet. Mitt huvudämne var idrottsmedicin, så min kunskap inom behandling och förebyggande olika sjukdomar genom fysisk aktivitet är mycket god. 

Som fysioterapeut är jag empatisk och tålmodig. För mig är det viktigt att fysioterapin grundar sig på kundens egna mål och förväntningar. För att uppnå målen använder jag mig i min fysioterapi av olika manuella tekniker, tejpningar och terapeutisk träning. Jag strävar också efter att motivera till en aktiv och självständig träning.  

Min specialiseringsområde är fysioterapi för nedre extremiteten och jag gör också skoinlägg. Jag är ändå intresserad av människan som helhet och behandlar, förutom problem i nedre extremiteten, också andra problem i stöd- och rörelseorganen. Ofta kan smärtan och orsaken till smärtan finnas på en helt olika delar av kroppen. På min mottagning söker vi tillsammans upp lösningar för att främja ditt välbefinnande.
Specialiteter:Fysioterapeut
Priser:
Fysioterapi, högst 45 min.från 84,00 €
Fysioterapi, högst 60 min.från 93,00 €
Distansmottagning högst 30 min fysioterapifrån 66,00 €
Distansmottagning högst 45 min fysioterapifrån 82,00 €
Distansmottagning högst 60 min fysioterapifrån 91,00 €
Personal Training 1 gånfrån 126,00 €
Till mottagningspriset tilläggs poliklinikavgift 19,90 €. Till distansmottagning tilläggs hanteringsavgift 7,90 €. På seriebesök tilläggs poliklinikavgift 4,70 €/gång. Kanta-avgiften är 1,95 € och debiteras för alla mottagningsbesök som sparas i Mina Kanta.
Boka tid till specialist