KLASSISK MASSAGE

Massage är en traditionell manuell vårdmetod för mjukvävnader och den passar alla. Massage riktas främst mot hudvävnad, faskior, muskelvävnader och senor. Intensiteten i massagen regleras enligt kundens önskemål. Målsättningen är att muskelspänningar, styvhet och värk släpper efter massagen.

IDROTTSMASSAGE

Idrottsmassage är ett specialområde inom massage. Massören beaktar i sin behandling idrottarens träningssäsong och träningsprogram samt vilken typ av muskelvård idrottsgrenen i fråga behöver. Både aktiva motionärer och idrottare går regelbundet på massage för återhämtning.

FÖR VEM LÄMPAR SIG MASSAGE?

Massage lämpar sig för alla, både för personer i arbetslivet och för pensionärer samt för idrottare. Massagen kan vara en del av muskelvården för både aktiva idrottare och för motionsidrottare, men passar även bra som återhämtning för personer med sittande jobb.

NÄR REKOMMENDERAS INTE MASSAGE?

Försträckningar av muskler eller senor, blåmärken, benfraktur, brännskador och frostskador får inte masseras i ett akut skede.


Massör på Eira sjukhus
Kuittinen Jonna Fysioterapeut, utbildad idrottsmassör Boka tid
Följande lediga tider
mån 1.11
19:00
1 h 0 min
Kuittinen Jonna
Fysioterapeut, utbildad idrottsmassör
Eira läkarstation
Visa följande lediga tider
Prislista
Massage Hinta
Idrottsmassage 60 min.
58 €
Klassisk massage 60 min.  58 €
Poliklinikavgift på 19,90 € och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer, förutom vid seriebesök då poliklinikavgift på 4,70 € €/besök och Kanta-avgift på 1,95 € tillkommer.
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande