Ögonsjukdomar och ögonkirurgi

På Eira sjukhus är vi specialiserade på att korrigera när- och översynthet, astigmatiska fel, ålderssynthet och grå starr snabbt och utan köer. Operationen planeras alltid individuellt och i förväg tillsammans med sjukhusoptikern och ögonkirurgen. Expertiskunnande kombinerad med dagens toppteknologi gör ingreppen snabba och säkra.

Läs mer

Ortopedi och handkirurgi

Till ortopedin hör skador och besvär i rörelseorganen hos människor i alla åldrar samt diagnostik och vård av dessa. Typiska undersökningar och kirurgiska ingrepp är artroskopi i skulderled, höft, knä och vrist samt ledprotesoperationer av knä och höft. Handkirurgin koncentrerar sig på sjukdomar i handen, handleden och armbågen.

Läs mer

Plastikkirurgi

Eira sjukhus har lång erfarenhet av olika typer av plastikkirurgiska ingrepp. Hos oss hittar du ett mångsidigt utbud av plastikkirurgiska tjänster och högklassigt kunnande som backas upp av det senaste inom teknologi. Operationerna utförs i trygg sjukhusmiljö. Utöver krävande plastikkirurgi erbjuder vi också lättare estetiska behandlingar.

Läs mer

Åderbråck och åderbråcksingrepp

På Eira sjukhus blir du kvitt dina åderbråck behändigt och du återhämtar dig snabbt. Vi har redan i flera år utfört behandlingar med laser eller med skuminjektioner. Fördelen med dessa behandlingsmetoder är att de inte är lika komplicerade som en operation och ger snabbare återhämtning. Hem får du gå redan samma dag.

Läs mer

Gastroenterologiska sjukdomar och operationer

På Eira sjukhus får du snabbt hjälp mot mag- och tarmbesvär. Våra erfarna läkare undersöker dina symptom och utför bråck-, gall- och tarmoperationer samt andra gastrokirurgiska ingrepp.

Läs mer

Öron-, näs- och strupsjukdomar

På Eira läkarstation finns erfarna specialister i öron-, näs- och strupsjukdomar för både små patienter och vuxna. Operationsvård och andra kirurgiska ingrepp åtgärdas lätt hos oss. Största delen av ingreppen görs dagkirurgiskt, du får gå hem redan samma dag utan övernattning.

Läs mer

Oral- och käkkirurgi

Det vanligaste ingreppet inom oralkirurgin är kirurgisk utdragning av visdomständer. Till oralkirurgin hör även operation av kystor och ovanligare förändringar i munnen samt att ersätta saknade tänder med tandimplantat.

Läs mer

Gynekologi och gynekologiska ingrepp

Eira sjukhus erbjuder omfattande gynekologiska tjänster för kvinnor i alla åldrar. Hos oss hittar du flera gynekologer till vilka det går lätt att boka tid ifall någonting bekymrar dig eller du vill komma på rutinkontroll. Vi har också lång erfarenhet av gynekologiska operationer.

Läs mer

Urologi och urologiska operationer

På Eira sjukhus får du omfattande urologiska tjänster. Hos oss hittar du flera specialister inom urologi till vilka det är lätt och snabbt att få tid, ifall något oroar dig, du har lagt märke vid problem eller förändringar eller du vill komma på rutincheck. Vi har också lång erfarenhet av krävande urologiska operationer.

Läs mer