på eira sjukhus blir du tryggt av med tatueringar

I Finland har tatueringsborttagningen förflyttats till sjukhus och läkarstationer för att yrkeskunnig personal ska ta ansvar för behandlingen. Genom yrkeskunskap och god apparatur försökras en trygg och effektiv behandling. Hos oss blir du kvitt tatueringar av alla olika färger.

Med laserstrålning söndras de tatuerade förgkapslarna utan att söndra huden. Behandlingen fokuseras endast på det tatureade området och reagerar inte på ren hud. Behandlingen efterlämnar inga ärr eftersom huden inte söndras, endast färgpigmenten.

 

ny metod försnabbar behandlingsserien

Eira sjukhus är den enda i Finland att använda sig av den nyaste R0-metoden, som möjliggör tom. 4 behandlingar för samma dag. Eftersom tatueringen avlägsnas nivå för nivå kräver det flera behandlingar för att avlähsna en stor tatuering. Tack vare den nya metoden förkortas behandlingsserien märkbart, och i bästa fall kan det för en mindre tatuering vara frågan om endast två R0-behandlingsdagar.

Genom R0-behandlingsmetoden blir ett hudlager behandlat på 5-10 minuter, varefter man sätter på en lugnande vätska. Vätskan gör att man med ett kort uppehåll kan behandla samma område igen utan längre paus. På samma dag kan man högst göra fyra behandlingar av samma område och före nästa behandling håller man en paus på 8-12 veckor. Effektiva behandlingsdagar sparar tid för främst långväga kunder. 

"Jag har blivit av med både min gamla förlovningsring och axeltatueringen jag tagit som 18-åring. Smärtfritt var det ju inte, men resultatet lyckat - tatueringen försvann utan att lämna ärr efter sig."

-Eva Wahlström, professionell boxare

På Eira sjukhus görs tatueringsborttagning av
Ehnqvist Malin Laserterapeut Boka tid
Följande lediga tider
tor 3.8
14:30
30min
Ehnqvist Malin
Laserterapeut
Eira läkarstation
Sök efter fler lediga tider
Ladda ned broschyr om tatueringsborttagning
Prislista
Borttagning av tatuering  
Ingrepp Pris*
Provbehandling, stora tatueringar 55 € 
En enskild behandling 200 € 
En serie på 4 behandlingar 600 € 
* Priserna inkl. moms. 24%. Kansliavgift på 16,95 € tillkommer
Fråga mer om tatueringsborttagning
Namn
Telefon
E-post
Meddelande