mångårig erfarenhet av Bröstoperationer och andra estetiska behandlingar

Eira sjukhus yrkeskunniga kirurger utför bröstoperationer; bröstförstoring, -förminskning, och -lyft. Vi använder oss av den nyaste tekniken och silikon-implantat av topp kvalitet. Bröstförstoringarna görs som dagkirurgi och lättnarkos. Efter en bröstförminskning övernattar du på vår trivsamma bäddavdelning. Utöver bröstförstoring och -förminskning utför vi också bröstrekonstruktion, ett vanligt ingrepp efter bröstcancervård.

Vi erbjuder bröstförminskning också för män.

Boka mottagningstid till våra duktiga plastikkirurger. Operationstid får du fort.

Läs mer om operationer och ingrepp som hänför sig till bröst

Bröstförstoring och bröstlyft

Om du är missnöjd med storleken eller formen på dina bröst lönar det sig att på Eira sjukhus träffa en plastikkirurg som du med en individuell utgångspunkt kan diskutera olika operationsmetoder med. Bröstförstoring nu från 4560 €.

Läs mer

Bröstförminskning

Bröstförminskning görs oftast av hälsoskäl, kvinnor som vill minska sina bröst har ofta värk i rygg och axlar. En stor byst kan vara i vägen när man tränar eller leda till dålig hållning och huvudvärk. I dylika fall ersätter sjukförsäkringen en del av operationskostnaden.

Läs mer

Bröstförminskning med servicesedel från HNS

På Eira gör vi bröstförminskningar, bröstreduktion, mot betalning med HNS-servicesedel. Självrisken täcker mottagning hos plastikkirurg, rådgivning hos sjukskötare, operation, övernattning på Eiras bäddavdelning samt eftergranskning ca en vecka efter operation.

Läs mer

Bröstförminskning för män med stor byst (gynekomasti)

Det är inte ovanligt att bröstkörteln hos män, speciellt i puberteten eller efter en hormonbehandling för prostatacancer, växer och i vissa fall t.o.m. kan ge ett kvinnligt intryck. Hos upp till 50 % av män är den ena eller båda brösten förstorade. Besväret är kosmetiskt men kan vara störande.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande