Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men försummar ibland ditt eget välmående? Saknar du regelbunden information om ditt hälsotillstånd? Just för dig har vi grundat nya och unika Eira Hälsoklubb för Kvinnor! Som klubbmedlem får du årligen en kallelse till en hälsocheck och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Vid behov guidar hon dig till rätt specialist. Eira Hälsoklubb för kvinnor är det bästa och enklaste sättet att ha regelbunden koll på sin hälsa!

Läs mer

Eira Hälsoklubb för män

Besiktigar du din bil regelbundet, men inte dig själv? Grubblar du över din hälsa – övervikt, alkoholvanor, potens eller prostata? Bli nu medlem i Eiras nya Hälsoklubb för män och få en grundlig hälsocheck gjord! Som medlem får du efter det årligen en kallelse till hälsogranskning och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Det kunde inte vara lättare att sköta om sin hälsa!

Läs mer

Eira Seniorklubb

Skulle det vara trevligt om du hade en Egenskötare som du lätt kunde vara i kontakt med? Skulle det lätta dig om du fick personlig kallelse till årlig hälsokontroll och gratis influensavaccinering? Dessutom ännu rabatt på hälsovårdstjänster? Anslut dig nu till Eira Seniorklubben så får du allt detta och mycket mer! Njut av livet - vi tar hand om din hälsa!

Läs mer

Funderar du ännu på att bli medlem?

Boka tid till Egenskötaren och fråga mer om Eira Hälsoklubbar. Besöket är kostnadsfritt!

Till hälsogranskningen får du komma genast då du anslutit dig, om du vill.

Boka tid enkelt via nätet eller ta kontakt på adressen egenskötare@eirasjukhus.fi.
Boka tid till Egenskötaren