Välkommen till Eira magkliniken!

Magbesvären är mycket vanliga. Ungefär 20% av finländarna lider av olika magbesvär.
Det finns flera olika typer av magbesvär och ofta kan orsakerna vara många, likaså lösningar. Ibland kan besvären vara kortvariga, men ifall de pågår länge är det skäl att kontakta en sakkunnig. På Eira Magkliniken blir du individuellt behandlad utgående just från din mage.

Specialisterna på Eira Magkliniken har flera års erfarenhet och en bred kunskap i problem som berör magen och tarmen. Våra specialister inom olika medicinska områden kompletterar varandras kunnande, och därför kan vi erbjuda dig den bästa möjliga vården. Hos oss får du lätt mottagningstid till specialistläkare eller legitimerad näringsterapeut. På Eira sjukhus finns också separat IBD-klinik.

Du behöver inte oroa dig för undersökningarna. På Eira sjukhus kan vi skopera i lätt sövning dvs sedation.

 

Konsultation hos magklinikens egenskötare

Du behöver inte själv veta till vilken specialist inom hälsovården du skall söka dig till - Egenskötaren på Magkliniken hänvisar dig till rätt specialist. Egenskötaren på Magkliniken är sjukskötare. På den första mottagningen kartlägger hon dina symptom, hur länge de varat och möjliga orsaker till symptomen samt tidigare diagnoser. Du bokar lätt tid till Egenskötarens mottagning via nätbokningen. Även i fortsättningen kan du vara i kontakt med Egenskötaren.

Du kan också själv boka direkt en tid till en specialist på Magkliniken om du så önskar.
Vi vill erbjuda dig ett förfaringssätt som passar dig bäst.

Boka tid till konsultation hos Magklinikens Egenskötare!

Boka tid till konsultation hos Magklinikens Egenskötare, behändigt via nätet.
Eller kontakta oss magklinik@eirasjukhus.fi

Konsultation hos Egenskötare 18,50 €.
Boka tid

Våra specialister på Eira Magkliniken hjälper dig!

Specialisterna på Eira Magkliniken har flera års erfarenhet och ett brett kunnande av tarm- och bukproblem.

Våra specialister inom olika medicinska områden kompletterar varandras kunnande, vi kan därför erbjuda dig den bästa möjliga vården.

Eira Magklinikens specialister
Carpelan-Holmström Monika Specialist i gastroenterologisk kirurgi och allmän kirurgi Boka tid
Juuti Anne Specialist i gastroenterologi och kirurgi Boka tid
Saarinen Tuure Specialist i gastroenterologisk kirurgi Boka tid
Scheinin Tom Specialist i kirurgi och gastroenterologisk kirurgi Boka tid
Väänänen Hannu Specialist i inre medicin och gastroenterologi Boka tid
Följande lediga tider
Idag
14:00
1 h 0 min
Juvonen Erja
Sjukskötare
Eira läkarstation
Visa följande lediga tider
Eira Magklinikens tjänster

Irriterad tjocktarmen syndrom (IBS)

Lider du av svullen mage, som blir värre fram emot kvällen? Fungerar din tarm oregelbundet? Diffusa magsmärtor i olika delar av magen? Det kan vara fråga om irriterad tjocktarmen syndrom. Besvären är inte farliga, men de är skäl att bota. Våra specialister på Eira Magkliniken kartlägger magbesvären. Du bokar lätt en tid via vår nätbokning!

Läs mer

Refluxsjukdom

Har du halsbränna? En brännande känsla i övre delen av buken, speciellt efter att du ätit eller är i liggande ställning? Det kan vara fråga om refluxsjukdom. Det är skäl att låta undersöka besvären eftersom de kan förorsaka inflammation i matstrupen. Boka tid till specialist på Eira Magklinik. Vi kartlägger orsaken till dina problem och hjälper till i vården.

Läs mer

Eira IBD-KLINIK

Har du svår smärta i magen eller oupphörlig diarré utan orsak? Har du fått diagnosen inflammatorisk tarmsjukdom IBD (Colitis ulcerosa eller Crohns sjukdom)? Hos oss får du snabbt hjälp i akuta och långvariga problem samt stöd i den pågående vården.

Läs mer

Gastroenterologiska sjukdomar och operationer

På Eira sjukhus får du snabbt hjälp mot mag- och tarmbesvär. Våra erfarna läkare undersöker dina symptom och utför bråck-, gall- och tarmoperationer samt andra gastrokirurgiska ingrepp.

Läs mer

Näringsterapi

Legitimerade näringsterapeuter betjänar sina kunder individuellt i olika frågor som härrör sig till näring och ätande. Av hen får du pålitlig och professionell information om näring och dess betydelse för välbefinnande, hälsofrämjande och att sköta sjukdomar.

Läs mer
Fråga Magklinikens Egenskötare
Namn
Telefon
E-post
Meddelande