VAD ÄR HOMEOPATI?

Klassisk homeopati är en gammal behandlingsform som baserar sig på de homeopatiska läkemedlens förmåga att aktivera kroppens egen läkningsprocess.

Homeopaten ser patienten som en helhet. För varje patient skräddarsys en egen behandling som tar i beaktande just hens personlighet, historia, livssituation och aktuella symptom.

 

DE HOMEOPATISKA MEDICINERNA FRAMSTÄLLS AV NATURLIGA RÅVAROR

Klassisk homeopati är en gammal holistisk behandlingsform, vars effekt baserar sig på det homeopatiska läkemedlets förmåga att aktivera kroppens egen läkningsprocess och förstärka personens immunförsvar.

Homeopatiska läkemedel innehåller inte kemiska preparat. Medicinerna tillverkas genom noggrant definierade utspädningsprinciper. De kan även användas i kombination med medicinska läkemedel.

Det är inte meningen att homeopatin skall ersätta medicinsk vård. Homeopatin är en kompletterande vårdform som går att kombinera med alla olika slag av vård.

HOMEOPATI LÄMPAR SIG FÖR ALLA

Homeopati passar alla, såväl för åldringar som barn. Med homeopati kan man möjligtvis få lindring för bl.a. akuta flunsa- och inflammationstillstånd, ledproblem, tarmproblem, migrän, astma och allergier samt depression och fobier.

Homeopater på Eira sjukhus
Följande lediga tider
mån 1.11
09:00
1 h 0 min
Eira läkarstation
mån 1.11
10:00
1 h 0 min
Eira läkarstation
mån 1.11
11:00
1 h 0 min
Eira läkarstation
Visa följande lediga tider
Hinnasto
Homeopati Pris
Första besöket 90 min 80 €
Mottagningsbesök 45 min
60 €
I priserna tillkommer poliklinikavgift 19,90 €, förutom vid seriebesök då poliklinikavgift på 4,70 €/besök tillkommer.
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande