Sök tider
Följande lediga tider
fre 28.10
10:20
20min
Lindqvist Irina
Allmän läkare, geriater
Eira läkarstation
Ta med dej en förteckning över mediciner utskrivna åt dej.
fre 28.10
10:40
20min
Lindqvist Irina
Allmän läkare, geriater
Eira läkarstation
Ta med dej en förteckning över mediciner utskrivna åt dej.
fre 28.10
11:00
20min
Lindqvist Irina
Allmän läkare, geriater
Eira läkarstation
Ta med dej en förteckning över mediciner utskrivna åt dej.
Sök efter fler lediga tider

Förbered dig inför influensasäsongen: ta vaccinet i god tid!

Influensavaccinet har nu anlänt. Var ute i god tid, kom in och fråga efter lediga vaccineringstider eller boka en vaccineringstid enkelt via nätet.

Influensavaccinering nu 30 €, våra sjukskötare vaccinerar.
BOKA TID FÖR VACCINERING
Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Nu kan du göra ett ansiktslyft på Eira sjukhus utan kirurgi med den nya behandlingsmetoden Ultherapy®. Våra erfarna plastikkirurger har genomgått en Ultherapy®- specialutbildning och gör nu också ansiktslyft med Ultherapy®-ultraljudsbehandling.

Läs mer
Företagshälsovård

På Eira företagshälsovård skräddarsyr vi avtal om företagshälsovård i enlighet med kundens behov. Ett avtal baserat på kännedom om arbetsförhållandena möjliggör en smidig kontakt där frågor angående arbetsförmåga, sjukfrånvaro och andra aspekter angående företaget kan utvecklas med förtroende. Vår verksamhet är och förblir i finska händer.

Läs mer
Fetmaoperation

Svår övervikt är en allmän och kronisk sjukdom vars symptom utvecklas så småningom. Sjukdomen försvårar vardagen och försämrar livskvaliteten på många sätt. Övervikt är ofta förknippat med förhöjt blodtryck och höga kolesterolvärden och ökar även risken för att drabbas av till exempel hjärtinfarkt, diabetes eller cancer. Fetmaoperation är en av de effektivaste behandlingsformerna mot svår övervikt.

Läs mer
Bröstförstoring och bröstlyft

Om du är missnöjd med storleken eller formen på dina bröst lönar det sig att på Eira sjukhus träffa en plastikkirurg som du med en individuell utgångspunkt kan diskutera olika operationsmetoder med. Bröstförstoring nu från 4560 €.

Läs mer

MISSTÄNKER DU STARR? VÄNTA INTE!

Hjälper glasögonen inte längre? Känns synen grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt starrkirurgen undersöka om det är dags för en starroperation. Ju tidigare starroperationen görs, desto lättare är den utförd och desto snabbare är också ögats återhämtning.

Starroperation nu från 1 260 €/öga.

Ögonkirurgens förundersökning nu till priset 120 €.

Boka en förundersökningstid
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Beställ eiras nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var bland de första att få våra erbjudanden, inbjudningar till kundkvällar och aktuell information. Nyhetsbrevet utkommer på finska.

Fråga om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande