STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Att få god och rätt vård är det viktigaste, men om du dessutom får personlig service och känner att någon verkligen lyssnar och bryr sig om dig, känns vården säkert ännu bättre. Det är något vi eftersträvar varje dag på Eira.

99,8% %Eiras kundnöjdhet
2/2024
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
Idag
09:30
30 min
Boka
Lindberg_Otto.jpg
Lindberg Otto
Specialist i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Vid behov håller jag mottagning även på distans. Ifall du önskar boka en distansmottagningstid, vänligen ring vår kundservice på 09 1620 570. Ifall du behöver ett körkortsintyg, ber jag dig boka två 30 minuters mottagningstider. Tid för visumintyg bokas endast på Visumintyg-sidan.
Gastroenterologiska sjukdomar
Idag
13:00
30 min
Boka
Väänänen_Hannu.jpg
Väänänen Hannu
Specialist i inre medicin och gastroenterologi
Eira läkarstation
Vid behov håller jag mottagning även på distans. Ifall du önskar boka en distansmottagningstid, vänligen ring vår kundservice på 09 1620 570.
Åderbråckskirurgi, kärlkirurgi
Idag
09:30
30 min
Boka
Railo_Mikael.jpg
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Om du har en av HNS beviljad servicesedel för förundersökning av åderbråck, boka tid per telefon på vår tidsbeställning 09 1620570. Ta fram servicesedeln då du bokar tiden.
Ögonläkare ögonsjukdomar
Idag
11:00
30 min
Boka
Heickell_Aurora.jpg
Heickell Aurora
Specialist i ögonsjukdomar
Eira läkarstation

Viktklinikens vårdalternativ

Eira Viktklinik är Finlands enda helhetsomfattande vårdenhet för fetma.
Våra fetmasjukskötare hjälper dig att välja det behandlingsalternativ som passar dig bäst, för att uppnå ett beständigt lättare och slankare liv.

  • Läkemedelsbehandling
  • Fetmaoperation
  • Orbera-bantningsmetoden
  • Livsstilsändringsprogram (3–12 mån)

Boka nu tid till fetmasjukskötarens avgiftsfria konsultationsbesök!

Läs mera och boka tid

Bli av med dina minusglasögon med SMILE PRO -laseroperation

Överväger du en ögonoperation? Vi utför laserperationer med sakkunnighet. Boka tid till sjukhusoptikerns omfattande förundersökning. Förundersökningen förbinder dig inte till en operation.

SMILE PRO-laseroperation endast 1490 €/öga*

* Till priset tilläggs poliklinik- och Kanta-avgift 29 €. Observera att under en veckas tid innan förundersökningen kan kontaktlinser inte användas.
Boka tid till optikerns förundersökning

Plastikkirurgi

Eira sjukhus har mer än 50 års erfarenhet av plastikkirurgi. Vi använder den senaste tekniken och utför operationer tryggt i sjukhusmiljö. Bl.a.:

Läs mera om plastikkirurgi

NYTT! Bältros-vaccinering

Du kan skydda dig mot den smärtsamma bältrosen, som orsakas av vattkoppsvirus, med bältrosvaccination. Boka tid för bältrosvaccination enkelt via vår nätbokning!

* + Kanta-avgift. För att erhålla vaccinationsskyddet krävs 2 vaccineringar. Priset gäller en vaccinering

Läs mera om bältrosvaccinering
Katkaisu_mies_600x450.jpg
Alkoholavvänjning

Vi vårdar alkoholavvänjningspatienter på bäddavdelningen med lång erfarenhet – alltid med respekt för patientens integritet. Till vård kan du komma utan läkarremiss 7 dagar i veckan.

Läs mer
Eira-Kotilaakari_600x450_SV.jpg
Eira Hemläkare

Eira Hemläkartjänst hjälper då du inte kan komma på mottagning till Eira, men ändå har behov av läkare, sjukskötare eller laboratorieprover. Med ett samtal kan du nu få läkaren eller sjukskötaren hem till dig! Även laboratorieprover kan skötas hemma på egen soffa i hela huvudstadsregionen.

Läs mer
Mag_klinik_600x450.jpg
Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta mera och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär.

Läs mer
Keuhkosairaudet_ulkona_600x450_.jpg
Lungsjukdomar

Det finns otaliga olika lungsjukdomar och de kan orsaka olika felfunktioner i lungorna. Kronisk bronkit, kronisk obstruktiv lungsjukdom, sömnapné, astma och lungcancer är alla folksjukdomar som ingår i specialiteten för lungsjukdomar. På Eira får du experthjälp i samtliga fall.

Läs mer
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Nog får du väl redan Eiras nyhetsbrev?

Skriv in din e-postadress så får du i fortsättningen veta om våra erbjudanden, kundkvällar och nyheter.