STÄLLET DÄR MAN BRYR SIG OM DIG. PÅ RIKTIGT.

Eira är annorlunda. Vi vill se dig som en helhet. Vi vill erbjuda dig både helhetsvård och förebyggande vård samt äkta bryende. Därför har vi skapat en helt ny Egenskötarservice och grundat flera nya Specialkliniker.

Du kan boka tid antingen till Egenskötaren, som lyssnar på dig och hjälper dig hitta rätt alternativ, eller direkt till våra kunniga läkare och terapeuter.

Välkommen till Nya Eira. Ta hand om dig - boka tid.

LUE LISÄÄ
Sök tider
Följande lediga tider
Allmänläkare
mån 18.12
10:20
20 min
Boka
Lindberg Otto
Specialistläkare i geriatrik, allmänläkare
Eira läkarstation
Ögonsjukdomar
mån 18.12
11:00
30 min
Boka
Koskela Kimmo
Specialist i ögonsjukdomar
Eira läkarstation
Kärlkirurgi
mån 18.12
14:00
20 min
Boka
Railo Mikael
Specialist i kärlkirurgi och gastroenterologisk kirurgi
Eira läkarstation
Plastikkirurgi
fre 5.1
13:00
30 min
Boka
Popov Pentscho
Plastikkirurg
Eira läkarstation

Eira ögonklinikens aktuella erbjudanden!

Bli kvitt dina glasögon och kontaktlinser med den nyaste ReLEx SMILE -tekniken. Laseroperation nu 1490 €/öga, spara 800 €! LÄS MERA!

Med en linsoperation (även kallad ålderssynthetsoperation) slipper du dina progressiva glasögon! Linsoperation nu -10%, spara t.o.m. 658€! LÄS MERA!

Misstänker du starr? Boka tid till ögonläkare för förundersökning, nu endast 120 €! LÄS MERA!

Till hen som redan har allt! Ge hälsa och välbefinnande med Eiras presentkort!

Köp Eira sjukhus presentkort på den summa du önskar. Presentkortet berättigar dig till alla tjänster på Eira sjukhus och läkarstation.

Köp presentkortet i receptionen på Eira sjukhus Skepparegatan 29 eller beställ: heini.sievanen@eiransairaala.fi eller per telefon 09 1620 570.

Läs mer
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Beställ eiras nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var bland de första att få våra erbjudanden, inbjudningar till kundkvällar och aktuell information.

Aktuella tjänster
Artroskopi av leder

Idag kan man med hjälp av ett artroskop undersöka nästan alla leder och även göra kirurgiska ingrepp på dem. De vanligaste artroskopierna görs bl.a. i höftleden, knäleden, vristen och skuldern.

Läs mer
Skopering av mage och tarmar

Diffusa magbesvär? Det är skäl att undersöka besvären i god tid. Mag- och tarmbesvär är mycket vanliga. Ibland om man ätit för mycket kan man få ont i magen och halsbränna. Det lönar sig att uppsöka en sakkunnig läkare ifall besvären återkommer ofta eller nya besvär uppstår.

Läs mer
Linsoperation

Bli kvitt dina progressiva glasögon med en linsoperation! Linsoperationen kallas ibland för ålderssynthetsoperation, eftersom man korrigerar närsynen. Men utöver åldersynthet korrigerar linsoperationen också översynthet och en eventuell astigmatism.

Läs mer
Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Nu kan du göra ett ansiktslyft på Eira sjukhus utan kirurgi med den nya behandlingsmetoden Ultherapy®. Våra erfarna plastikkirurger har genomgått en Ultherapy®- specialutbildning och gör nu också ansiktslyft med Ultherapy®-ultraljudsbehandling.

Läs mer
Fråga om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande

Vi uppskattar din respons

Vi vill erbjuda en så god serviceupplevelse som möjligt och ständigt utveckla våra tjänster. Därför uppskattar vi din respons!
Ge feedback