Sök tider
Följande lediga tider
tor 25.8
09:20
20min
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare
Eira läkarstation
Endast patienter som fyllt 12 år
tor 25.8
09:40
20min
Nordman Henrik
Specialist i lungsjukdomar, företagsläkare, allmänläkare
Eira läkarstation
Endast patienter som fyllt 12 år
tor 25.8
10:00
20min
Lindqvist Irina
Geriater, Allmän läkare
Eira läkarstation
Ta med dej en förteckning över mediciner utskrivna åt dej.
Sök efter fler lediga tider

Misstänker du starr? Vänta inte!

Hjälper glasögonen inte längre? Känns synen grumlig trots att du nyligen fått nya glasögon? Låt starrkirurgen undersöka om det är dags för en starroperation. Ju tidigare starroperationen görs, desto lättare är den utförd och desto snabbare är också ögats återhämtning.

Starroperation nu från 1 260 €/öga.
Ögonkirurgens förundersökning nu till priset 120 €.

Läs mer om starr och boka en förundersökningstid
Åderbråck och åderbråcksingrepp

På Eira sjukhus blir du kvitt dina åderbråck behändigt och du återhämtar dig snabbt. Vi har redan i flera år utfört behandlingar med laser eller med skuminjektioner. Fördelen med dessa behandlingsmetoder är att de inte är lika komplicerade som en operation och ger snabbare återhämtning. Hem får du gå redan samma dag.

Läs mer
Seniorklinik

Eira sjukhus Seniorklinik erbjuder personlig och välplanerad hälsovård till personer som uppnått pensionsålder och till pensionärer. Du får tillgång till husläkare, vårdplan, ett direkt telefonnummer till den ansvariga skötaren, rabatt på listpriser, förtur till bäddavdelningen samt hemläkarjour.

Läs mer
Fysioterapi

Fysioterapi betonar alltid en förebyggande och hälsobefrämjande terapi för upprätthållande av rörelseförmågan. Eira sjukhus utbildade fysioterpeuter erbjuder mångsidig rehabilitering och terapi.

Läs mer
Skopier av mage och tarmar

Diffusa magbesvär? Det är skäl att undersöka besvären i god tid. Mag- och tarmbesvär är mycket vanliga. Ibland om man ätit för mycket kan man få ont i magen och halsbränna. Det lönar sig att uppsöka en sakkunnig läkare ifall besvären återkommer ofta eller nya besvär uppstår.

Läs mer
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Beställ eiras nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och var bland de första att få våra erbjudanden, inbjudningar till kundkvällar och aktuell information.

Fråga om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande