MEILLE ON TURVALLISTA TULLA!

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille kaikkein tärkeintä ja siksi panostamme turvallisuuteen näinä aikoina aivan erityisesti. Voit huoletta tulla Eiraan kuten ennenkin!

Pitääksemme Eiran koronavapaana ja turvallisena me emme tee lainkaan koronatestejä, meille ei saa tulla koronaoireisena ja meillä on runsaasti pieniä odotustiloja, joissa yleensä on vain muutama henkilö kerralla. Lisäksi olemme odotustiloissanne huomioineet turvavälit tuolien sijoittelussa ja desinfiointitasomme on korkein mahdollinen. Autamme sinua tarvittaessa myös etävastaanotoin. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista.

HUOM! Suomessa koronarokotuksista vastaavat kunnat THL:n rokotusjärjestyksen mukaisesti. Näin ollen Eira ei tällä hetkellä voi tarjota koronarokotuksia.

Tervetuloa!
98,9 %Eiran asiakastyytyväisyys
viikolla 18
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ma 17.5.
08.40
20 min
Varaa
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
HUOM! Pandemiatilanteen vuoksi hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Ensisijaisesti etävastaanotto tapahtuu videolinkin välityksellä. Jos videoyhteys osoittautuu ongelmalliseksi hoidan vastaanoton puhelimitse. 
Varaathan viisumitodistusta varten ajan puhelimitse 09 1620 570. Varaathan ajokorttitodistusta varten kaksi 20 min vastaanottoaikaa.
Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ti 25.5.
08.00
30 min
Varaa
Väänänen Hannu
Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon.
Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
to 27.5.
11.30
30 min
Varaa
Alho Hanni
Verisuonikirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos sinulla on HUS:n myöntämä palveluseteli suonikohjujen esitutkimukseen, varaa aika puhelimitse ajanvarauksestamme 09 1620570. Ota palveluseteli esille varausta tehdessäsi.
Silmälääkäri, silmätaudit
ke 19.5.
16.00
16 h 15 min
09 1620 570
Ylitalo Jarno
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Eiran lääkäriasema

EIRAN KATTAVAT FYSIOKLINIKAN PALVELUT

Eira Fysioklinikalle pääset nopeasti ja ilman lähetettä!

• Akuuttien ja kroonisten kiputilojen hoito
• Alaraaja-analyysit ja yksilölliset tukipohjalliset
• Fysioterapia
• Hieronta
• Kuntoutus ennen ja jälkeen leikkauksen
• Lymfaterapia
• Osteopatia
• Personal Training -palvelut

Lue lisää Eira Fysioklinikasta

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikolle silmien perusteelliseen esitutkimukseen leikkausta varten. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua leikkaukseen.

SMILE-laserleikkaus nyt vain 1320 €/silmä!

UUTTA! Blended Vision -ikänäkölaserleikkaus vain 1980 €/silmä!

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

HALUATKO KATKAISTA JUOMAPUTKEN?

Eiran sairaalassa pääset nopeasti katkaisuhoitoon

  • Ilman lääkärin lähetettä
  • Myös viikonloppuisin ja pyhinä
  • Yksityisyyttä kunnioittaen

Kysy lisää ja varaa paikka puhelimitse 09 1620 200.

Lue lisää katkaisuhoidosta
Iholuomiklinikka

Mietityttääkö luomi tai ihomuutos? Oletko runsasluominen? Onko ihosi palanut useasti? Älä murehdi turhaan, vaan anna asiantuntijamme arvioida, onko syytä huoleen. Varaa aika Eira Iholuomiklinikalle ihotautilääkärin tekemään luomitarkastukseen helposti nettiajanvarauksestamme. Asiat selviävät tutkimalla!

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme ovat lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä sekä ruokavalio- ja lääkehoito. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
Plastiikkakirurgia

Eiran sairaalalla on yli 50 vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta. Käytössämme on uusin teknologia ja leikkaukset teemme turvallisesti sairaalaympäristössä. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös laaja tarjonta korkeatasoista esteettistä dermatologiaa.

Lue lisää
Gynekologin vastaanotto

Gynekologi on naistentauteihin ja synnytyksiin erikoistunut lääkäri, joka hoitaa naista kokonaisvaltaisesti keskittyen erityisesti hänen lisääntymis- ja seksuaaliterveyteensä. Gynekologi toimii naisen terveyden asiantuntijana alkaen ensimmäisistä kuukautisista aina vaihdevuosien jälkeiseen aikaan. Säännöllinen käynti gynekologin vastaanotolla on monelle naiselle tärkeä osa hyvinvoinnin huolehtimisesta.

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.