MEILLE ON TURVALLISTA TULLA!

Terveytesi ja hyvinvointisi on meille kaikkein tärkeintä ja siksi panostamme turvallisuuteen näinä aikoina aivan erityisesti. Voit huoletta tulla Eiraan kuten ennenkin!

Pitääksemme Eiran koronavapaana ja turvallisena me emme tee lainkaan koronatestejä, meille ei saa tulla koronaoireisena ja meillä on runsaasti pieniä odotustiloja, joissa yleensä on vain muutama henkilö kerralla. Lisäksi olemme odotustiloissanne huomioineet turvavälit tuolien sijoittelussa ja desinfiointitasomme on korkein mahdollinen. Autamme sinua tarvittaessa myös etävastaanotoin. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista.

HUOM! Suomessa koronarokotuksista vastaavat kunnat THL:n rokotusjärjestyksen mukaisesti. Näin ollen Eira ei tällä hetkellä voi tarjota koronarokotuksia.

Tervetuloa!
98,8 %Eiran asiakastyytyväisyys
viikolla 15
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ma 26.4.
09.40
20 min
Varaa
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
HUOM! Pandemiatilanteen vuoksi hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Ensisijaisesti etävastaanotto tapahtuu videolinkin välityksellä. Jos videoyhteys osoittautuu ongelmalliseksi hoidan vastaanoton puhelimitse. 
Varaathan viisumitodistusta varten ajan puhelimitse 09 1620 570. Varaathan ajokorttitodistusta varten kaksi 20 min vastaanottoaikaa.
Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ti 27.4.
08.00
30 min
Varaa
Väänänen Hannu
Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon.
Suonikohjukirurgia, verisuonikirurgia
ti 27.4.
11.30
30 min
Varaa
Alho Hanni
Verisuonikirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Jos sinulla on HUS:n myöntämä palveluseteli suonikohjujen esitutkimukseen, varaa aika puhelimitse ajanvarauksestamme 09 1620570. Ota palveluseteli esille varausta tehdessäsi.
Silmälääkäri, silmätaudit
ma 26.4.
09.00
30 min
Varaa
Sarmela Johanna
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Eiran lääkäriasema
Ei lapsipotilaita eikä karsastuspotilaita.

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikolle silmien perusteelliseen esitutkimukseen leikkausta varten. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua leikkaukseen.

SMILE-laserleikkaus nyt vain 1320 €/silmä!

UUTTA! Blended Vision -ikänäkölaserleikkaus vain 1980 €/silmä!

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

Eira Terveysklubi - juuri sinulle!

Katsastatko autosi, mutta et itseäsi? Huolehditko kaikista muista, mutta unohdat itsesi? Tiedätkö miten kehosi voi?

Eira Terveysklubien jäsenetuina nyt mm.

• terveystarkastus
• laaja laboratoriopaketti
• Inbody-mittaus
• influenssarokotus
• Omahoitaja, jonka puoleen voit kääntyä maksutta milloin vain
UUTTA! Plus-jäsenenä lisäksi rajoituksetta lääkäriin, kk-maksu vain 49 €!

Tutustu Naisten Terveysklubiin
Tekonivelkirurgia

Alkuvaiheen nivelrikkoon auttavat liike- ja liikuntahoidot sekä nivelrikkoon tarkoitetut lääkkeet. Jos nivelrikon aiheuttamat kivut haittaavat elämänlaatua merkittävästi ja ei-leikkaukselliset hoitokeinot on käytetty loppuun, on usein vaihtoehtona tekonivelleikkaus.

Lue lisää
Punkkirokotus

Punkkirokote eli TBE-rokote antaa suojan punkin välittämää aivotulehdusta vastaan. Et tarvitse lääkärin lähetettä tai reseptiä, varaa aika helposti nettiajanvarauksestamme.

Lue lisää
Plastiikkakirurgia

Eiran sairaalalla on yli 50 vuoden kokemus plastiikkakirurgiasta. Käytössämme on uusin teknologia ja leikkaukset teemme turvallisesti sairaalaympäristössä. Palveluihimme kuuluvat vaativan plastiikkakirurgian lisäksi myös laaja tarjonta korkeatasoista esteettistä dermatologiaa.

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme ovat lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä sekä ruokavalio- ja lääkehoito. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.