PAIKKA, JOSSA SINUSTA VÄLITETÄÄN. OIKEASTI.

Hyvän ja oikean hoidon saaminen on tärkeintä. Jos sen lisäksi saat yksilöllistä palvelua ja koet, että sinua kuunnellaan ja että sinusta välitetään, hoitokin tuntuu varmasti vielä paremmalta. Siihen me Eirassa pyrimme joka päivä.

Meille on turvallista tulla ja autamme sinua myös etävastaanotoin. Lue lisää Eiran koronatoimenpiteistä ja -ohjeista. Emme tee koronatestejä pitääksemme Eiran tartuntavapaana.

HUOM! Eiran lääkäriasema on heinäkuun ajan suljettu. Voit varata ajan elokuulle nettiajanvarauksesta tai puhelimitse vuodeosaston numerosta 09 1620 200. Vuodeosasto palvelee vuorokauden ympäri koko kesän.

98,9 %Eiran asiakastyytyväisyys
1-6/2020
Hae aikoja
Seuraavat vapaat ajat
Yleislääkäri
ma 13.7.
09.00
30 min
Varaa
Nordman Henrik
Keuhkosairauksien erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema
HUOM! Hoidan osan vastaanotoista puhelimitse. Valitsemalla ajan jossa lukee ”Puhelinvastaanotto”, soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon. 
 
Vain 12 vuotta täyttäneet potilaat. Hoidan ensisijaisesti keuhkosairauksia, myös aiemmat yleislääketieteen potilaani ovat tervetulleita.
Vatsaelinsairaudet, gastroenterologia
ti 4.8.
08.00
30 min
Varaa
Väänänen Hannu
Sisätautien ja ruuansulatuskanavan sairauksien erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
HUOM! Hoidan osan vastaanotoista puhelimitse. Valitsemalla ajan jossa lukee ”Puhelinvastaanotto”, soitan sinulle varaamanasi aikana antamaasi puhelinnumeroon. 
Suonikohjukirurgia
to 6.8.
09.00
30 min
Varaa
Albäck Anders
Kirurgian ja verisuonikirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema
Ei HUS-palvelusetelipotilaita.
Silmätaudit
ke 5.8.
14.30
30 min
Varaa
Ylitalo Jarno
Silmätautien erikoislääkäri, silmäkirurgi
Eiran lääkäriasema

Eira Silmäklinikka

Harkitsetko silmäleikkausta? Mietitkö mikä menetelmä olisi sinulle paras? Me teemme kaihi-, laser- ja linssileikkaukset ammattitaidolla.

Varaa aika sairaalaoptikon perusteelliseen esitutkimukseen. Esitutkimuksessa selvitetään silmiesi terveydentila ja näkökyky, ja tutkimuksen jälkeen suosittelemme juuri sinulle sopivinta leikkausmenetelmää. Esitutkimuksessa käynti ei velvoita sinua varaamaan leikkausaikaa.

Nyt SMILE-laser kampanjahintaan 2580 € /molempien silmien leikkaus!

Lue lisää esitutkimuksesta ja varaa aika

Miten mahalaukun tähystys tehdään? Sattuuko paksusuolen tähystys?

Vatsan ja suoliston tähystykset, gastro- ja kolonoskopia, ovat tavallisia tutkimuksia. Niitä ei kannata pelätä ja sen vuoksi siirtää tutkimuksiin tuloa.

Vatsaklinikan sairaanhoitaja Erja Juvonen vastaa tähystyksiä koskeviin yleisimpiin kysymyksiin.

*Hintaan lisätään Kanta-maksu 1,95 €

Usein kysytyt: mahalaukun tähystys
Eira Päihdeklinikka

Eiran Päihdeklinikka on yksityinen hoitoyksikkö Helsingissä. Olemme hoitaneet alkoholiriippuvuutta jo vuodesta 1985. Kaikilla hoitoon osallistuvilla henkilöillä on terveydenhuoltoalan tai päihdetyön koulutus, ja hoito tapahtuu aina yksityisyyttä kunnioittaen. Vastaanotolle pääset aina ilman lähetettä ja nopeasti. Jos tarvitset tai läheisesi tarvitsee apua alkoholismiin, ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää
Ortopedia

Ortopedia on erikoisala, jossa tutkitaan ja hoidetaan luu- ja tukielinsairauksia ja -vammoja. Tyypillisiä kirurgisia toimenpiteitä ovat olkapään, lonkan, polven ja nilkan tähystyskirurgiset toimenpiteet sekä polven ja lonkan tekonivelleikkaukset. Käsikirurgiassa keskitytään käden, ranteen ja kyynärpään vammoihin.

Lue lisää
Eira Lihavuusklinikka

Ylipainon kanssa ei kannata jäädä yksin! Eira Lihavuusklinikka on erikoistunut lihavuuden yksilölliseen ja monipuoliseen hoitoon. Suomen kokeneimmat lihavuuteen erikoistuneet asiantuntijamme auttavat löytämään juuri sinulle sopivimman hoitomuodon. Käytössämme ovat lihavuusleikkaukset ja ei-kirurginen Orbera-laihdutuspallomenetelmä sekä ruokavalio- ja lääkehoito. Lue lisää ja varaa aika lihavuussairaanhoitajan maksuttomaan neuvontaan!

Lue lisää
Rezum® - eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun uusi hoito

Rezum-hoito on täysin uusi eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun hoitomuoto, joka perustuu hellävaraiseen vesihöyryyn. Rezum-toimenpide on tutkittu ja turvallinen liikakasvuun liittyvien oireiden lievittäjä.

Lue lisää
uutiskirje_2018-06_600x450.jpg 

Saathan sinäkin jo Eiran uutiskirjeen?

Kirjoita sähköpostiosoitteesi, niin saat jatkossa tietoa kampanjoista, asiakasilloista ja uutisista.