Artikkelit

Laserilla tatuointi voidaan poistaa turvallisesti, ihoa rikkomatta. Laser soveltuu myös kulmien ja huulten kestopigmentointeihin ja microblade-tekniikalla tehtyihin kulmiin.

Oireet ja ulkonäköhaitta olivat yhdessä liikaa, Heidi Willman kertoo suonikohjuistaan. Verisuonikirurgi Hanni Alho hoiti Heidin suonikohjut vaahtoruiskutuksella.

Verisuonikirurgian erikoislääkäri Mikael Railo Eiran sairaalasta on hoitanut tuhansia suonikohjupotilaita. Haastattelussa hän kertoo, miten tunnistaa suonikohjut, millaisia oireita ne aiheuttavat ja milloin ne kannattaa hoidattaa.

Suonikohjut ovat laajentuneita laskimoita. Ne voivat heikentää elämänlaatua ja olla sairauden merkki. Suonikohjujen poisto on aiempaa helpompaa. Lue verisuonikirurgi Karoliina Halmesmäen haastattelu miksi suonikohjut tulee hoidattaa.

Nelli Hyppönen koki silmälasit ja piilolinssit hankalina. SMILE-laserleikkaus teki ne turhiksi. Nelli, 21, kertoo, miten leikkaus muutti hänen arkeaan.

Kun valokuvaaja Aaro Keipi päätti mennä silmien laserleikkaukseen, hän halusi varmistaa, että lopputulos olisi mahdollisimman laadukas. Eiran sairaalassa tehdyn SMILE-laserleikkauksen jälkeen tarkkaa näköä vaativa työkin rasittaa silmiä vähemmän

Miltä punkkirokote suojaa ja milloin se kannattaa ottaa? Lue rokotevastuuhoitaja Natascha Wreden vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin punkkirokotuksesta.

Ruokavaliolla on suuri vaikutus siihen, miten ihomme voi. Jos iho-ongelmia esiintyy tai haluat varmistaa terveen ihon ylläpidon, kiinnitä katse lautasen sisältöön. Ravitsemusterapeutti Marianna Hölttä vinkkaa miten!

Ylivireystila kuluttaa voimavaroja ja vaarantaa terveyden. Psykologi, psykoterapeutti Saana Hirvas kertoo, milloin ylikierrosten rauhoittamiseen tarvitaan ammattiapua.