Bekanta dig med Eira hälsoklubbar och Olus-medlemskapet
Eira-Naisten-Terveysklubi_SV_600x450.jpg

Eira Hälsoklubb för kvinnor

Tar du hand om alla andra, men glömmer din egen hälsa? Saknar du regelbunden information om ditt hälsotillstånd? Just för dig har vi grundat nya och unika Eira Hälsoklubb för Kvinnor! Som klubbmedlem får du årligen en kallelse till en hälsocheck och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Eira Hälsoklubb för kvinnor är det bästa och enklaste sättet att ha regelbunden koll på sin hälsa!

Läs mer
Eira_Miestenterveysklubi_SV_2020-12.jpg

Eira Hälsoklubb för män

Besiktigar du din bil regelbundet, men inte dig själv? Har du lämnat arbetslivet? Vet du hur du mår? Bli nu medlem i Eiras populära Hälsoklubb för män och få en grundlig hälsocheck gjord! Som medlem får du efter det årligen en kallelse till hälsogranskning och du kan när som helst konsultera Hälsoklubbens Egenskötare. Det kunde inte vara lättare att sköta om sin hälsa!

Läs mer
Bekanta dig med Eira Specialkliniker
Painonhallintaklinikka_2021-12.jpg

Eira Viktklinik

Du skall inte bli ensam med din fetma – det finns hjälp att få! Eira Viktklinik är en helt ny slags helhetsomfattande vårdenhet för fetma. Finlands mest erfarna experter inom fetmavård kan hjälpa dig att hitta rätt behandlingsalternativ. Vi erbjuder nya livsstilsändringsprogram, som baserar sig på personligt stöd, läkemedelsvård, Orbera-ballongmetoden och fetmaoperationer. Läs mera och boka tid till en kostnadsfri konsultation hos fetmasjukskötaren!

Läs mer
Kuivasilmäklinikka.jpg

Eira Torra-ögon-klinik

Besväras du av torra ögon? Rinner ögonen? Är de röda, känns det som sand i ögonen? Behöver du använda ögondroppar? Just för dig har vi grundat Eira Torra-ögon-klinik, där vi effektivt kan underlätta dina ögonproblem med IPL-ljusimpulsbehandling.

Läs mer
Plastiikka_Siitari-Raitio.jpg

Plastikklinik

Eira sjukhus har mer än 50 års erfarenhet av plastikkirurgi. Vi använder den senaste tekniken och utför operationer tryggt i sjukhusmiljö. Förutom krävande plastikkirurgi omfattar våra tjänster även ett brett utbud av högkvalitativ estetisk dermatologi.

Läs mer
Katkaisu_mies_600x450.jpg

Eira Alkoholavvänjningsklinik

Eira alkoholavvänjningsklinik är en privat vårdenhet i Helsingfors. Vi har vårdat alkoholberoende ända sedan 1985. Personalen som deltar i vården har alla en yrkesbehörighet inom hälsovården eller inom addiktionsvård, och vården sker alltid med respekt för personlig integritet. Du kan alltid komma till mottagningen utan en remiss av läkare och du får snabbt hjälp. Om du eller en närstående behöver hjälp för alkoholism, tveka inte att ta kontakt!

Läs mer
Uniklinikka_2023_SV.jpg

Eira Sömnklinik

Har du svårigheter att somna eller vaknar du ofta? Lider du av störande snarkning eller andningsuppehåll? Vill du ha hjälp med att sova utan mediciner? Boka en tid till Eira Sömnklinik. Hos oss får du omfattande hjälp för dina sömnproblem.

Läs mer
Mag_klinik_600x450.jpg

Eira Magklinik

Lider du av diffusa symptom? Känner du dig svullen, har du ofta förstoppning eller diarré? Stressar du med magen eller får du halsbränna efter det du ätit? Vill du äntligen ta reda på vad dina besvär beror på? Eller har du fått en diagnos men vill veta mera och få råd. Eira Magklinikens specialister hjälper till att reda ut olika magbesvär.

Läs mer
IBDklinik_600x450.jpg

Eira IBD-KLINIK

Har du svår smärta i magen eller oupphörlig diarré utan orsak? Har du fått diagnosen inflammatorisk tarmsjukdom IBD (Colitis ulcerosa eller Crohns sjukdom)? Hos oss får du snabbt hjälp i akuta och långvariga problem samt stöd i den pågående vården.

Läs mer
Valmaendeklinik_600x450.jpg

Eira Välmåendeklinik

Är du intresserad av helhetsomfattande välmående och förebyggande sjukvård? Eller är du i behov av en livsstilsändring. Önskar du att du både fysiskt och psykiskt skulle må bättre? Boka tid till Eira Välmåendekliniken. Vi kartlägger din situation och hjälper dig att må bättre.

Läs mer
Ortoklinik_600x450.jpg

Eira Ortoklinik

Hindrar smärtan dig från att röra på dig? Värker dina leder? Har du stukat din fot? På Eira Ortokliniken undersöks och behandlas rörelseorganens sjukdomar och skador. Vi har flera års erfarenhet av artroskopiska undersökningar och knä- och höftledsoperationer. Boka tid till mottagning lätt via vår nätbokning.

Läs mer
Fysioterapia_juha_600x450.jpg

Fysioterapi

Eira Fysioklinik hjälper dig i alla besvär i rörelseorganen även i förebyggande syfte. Våra kunniga och utbildade fysioterapeuter erbjuder mångsidig rehabilitering med hjälp av olika metoder. Du kan också komma till fysioterapeutens mottagning utan remiss. Välkommen!

Läs mer
Plastiikka_iholuomi_nainen_600x450.jpg

Födelsemärkesklinik

Bekymrar du dig över ett födelsemärke, en ny eller gammal hudförändring? Har du många födelsemärken? Har du ofta bränt din hy i solen? Bekymra dig inte i onödan, låt våra experter avgöra om du har orsak att göra det. Boka lätt via nätet tid till hudläkare på vår nya Eira Födelsemärkesklinik. Saken kan utredas.

Läs mer
Omahoitajat_3_2022.jpg

Eira Egenskötare

Upplever du att ingen har en helhetsbild av din hälsa – inte ens du själv? På Eira vill vi se dig som en helhet. Därför har vi skapat en helt ny Eira Egenskötarservice. Egenskötaren är din egen kontaktperson, som bryr sig om dig. Med henne kan du diskutera de bästa alternativen för dig och hon hjälper dig hitta rätt specialist.

Läs mer
Labra_geenitesti_rintasyopa_600x450.jpg

Minska – må bättre

Funderar du över ditt eller en väns alkoholbruk – även om det inte är kontinuerligt? Kopplar du bäst av med ett glas vin? Ser du fram emot dagens första glas efter jobbet eller ett visst klockslag? Är du bra på att hitta på orsaker att ”fira” med ett glas? Känner du ändå för att minska och må bättre? Minska – må bättre är ett nytt och okomplicerat sätt att fästa uppmärksamhet vid sitt alkoholbruk och att hitta metoder att minska. För helt vanliga människor.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande