Psykologi ja ravitsemusterapeutti Siniriikka Männistö Eiran sairaalassa hoitaa syömishäiriöitä Eira Painonhallintaklinikan asiantuntijana.

Männistö Siniriikka

Psykologi, ravitsemusterapeutti (äitiysvapaalla)
Tutkinto:Psykologian maisteri, terveystieteiden maisteri
Kielitaito:Suomi, Englanti

"Tiedän kyllä, miten pitäisi toimia, mutta..." Tämä on lause, jota olen kuullut usein painonhallinta-asiakkaitteni suusta. Lauseeseen tiivistyy hyvin se, miten monimutkainen kokonaisuus painonhallinta on. Tiedon määrä on harvoin ongelma, vaan haasteena on se, miten muutoksia saa sovellettua omaan arkeen.

Ylipainon taustalla on yleensä vaikeitakin ajatuksia ja tunteita, joista tietoiseksi tuleminen ja uudelleen jäsentäminen mahdollistaa uusien toimintatapojen vakiinnuttamisen. 

Esimerkiksi mielen hyvinvointiin liittyvät haasteet (esim. stressi, uupumus, masennus, unettomuus) ja syömiskäyttäytymisen ongelmat (esim. tunnesyöminen, ahminta- tai muu syömishäiriöoireilu) ovat tilanteita, joissa psykologi on hyvä ottaa painonhallinnan tueksi. Tuen mielelläni myös, jos mietit painonmuutokseen liittyvää kehonkuvan tai identiteetin muutosta.

Olen painonhallintaan erikoistunut psykologi. Urallani olen työskennellyt painonhallinta- ja työterveysasiakkaiden parissa, kerryttäen laaja-alaista ymmärrystä siihen, millaisia tekijöitä painonhallinnan taustalla voi piillä.

Työtä teen lyhytterapeuttisella työotteella, eri menetelmiä asiakkaan tarpeisiin yhdistäen (hyväksymis- ja omistautumisterapia, funktionaalinen käyttäytymisanalyysi, mindfulness...). Toiselta koulutukseltani olen laillistettu ravitsemusterapeutti ja terveystieteiden maisteri, joten ymmärrän myös ravitsemuksen merkityksen painonhallinnassa.

Vastaanotolla lähdemme asiakkaan kanssa yhdessä jäsentämään tilannetta ja miettimään siihen vaikuttavia tekijöitä. Työskentely etenee aina asiakkaan ehdoilla. Minä toimin peilinä, jäsentäjänä ja oppaana kohti niitä tavoitteita, jotka asiakas kokee itselleen tärkeiksi. Usein keskustelusta kumpuaa oivalluksia, jotka mahdollistavat muutoksen viemisen arkeen ja mahdollistavat pysyvän muutokset.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni, joko paikan päällä tai etänä!

Pidän taukoa vastaanotosta toistaiseksi.
Voit olla yhteydessä joko Eiran ajanvaraukseen 09 1620 570 tai etsi seuraavat vapaat ajat asiantuntijalle: Psykologi

Palvelut:Ahdistus ja masennus
Stressinhallinta
Syömishäiriöt
Tietoinen syöminen
Painonhallintaklinikan asiantuntija
Erityisosaaminen:Painonhallinta, elintapamuutos, syömiskäyttäytyminen, stressinhallinta.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 60 min. psykologialk. 150,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min psykologialk. 150,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle