Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Pentscho Popov Eiran sairaalassa, erityisosaaminen  kasvojen, silmäluomien, korvien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.

Popov Pentscho

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LL, LT
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti, Portugali
Olen erikoistunut esteettiseen plastiikkakirurgiaan ja teen sitä yli kymmenen vuoden kokemuksella. Erityisosaamisalueeni ovat rintojen, vartalon, silmäluomien ja kasvojen esteettinen plastiikkakirurgia. Teen esteettistä plastiikkakirurgiaa laaja-alaisesti ja päätoimisesti.

Nimestäni kysellään luonnollisesti usein. Se periytyy isältäni, joka myös oli kirurgi, kotoisin Bulgariasta. Olen itse suomalainen, suomenkielinen - syntynyt, asunut ja opiskellut täällä.

Lääkäriksi, kirurgian erikoislääkäriksi, plastiikkakirurgian erikoislääkäriksi ja lääketieteen tohtoriksi olen valmistunut Helsingin Yliopistosta. Tohtorinväitöskirjani käsitteli pehmytkudossyöpien plastiikkakirurgista hoitoa. Plastiikkakirurgiksi valmistumisen jälkeen lähdin hakemaan koulutusta esteettiseen plastiikkakirurgiaan Brasiliasta, esteettisen plastiikkakirurgian syntymaasta. Rio de Janeirossa minulla oli kunnia olla legendaarisen professori Ivo Pitanguyn oppilaana.

Hoidan esteettisen kirurgian lisäksi paljon ihosyöpäpotilaita sekä massiivisen painonpudotuksen jälkeisiä iho-ongelmia. Kasvainten poistojen jälkeiset esteettiset ongelmat, arpikorjaukset, luomenpoistot, täyteainehoidot, botuliinitoksiini, lasertoimenpiteet – kaikki kuuluvat päivittäiseen työhöni.

Hoidan aina henkilökohtaisesti leikkaussuunnittelun, leikkaukset ja jälkitarkastukset. Käytän laaja-alaisesti turvallisia ja tehokkaiksi todettuja menetelmiä. Tinkimätön tarkkuus, esteettinen näkemys ja potilaasta huolehtiminen ovat työni ”peruskiviä”. Tyytyväinen asiakas on minulle kunnia-asia!

Jäsenyydet
ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery)
Suomen Plastiikkakirurgiyhdistys
Suomen Esteettiset Plastiikkakirurgit
Suomen Lääkäriliitto

Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Erityisosaaminen:Esteettinen plastiikkakirurgia, ylä- ja alaluomileikkaus, rintojen suurennus, hörökorvaleikkaus, kasvojen kohotus, rasvansiirto, abdominoplastia, rasvaimu, botuliini- ja täyteainehoidot, Radiesse-hoidot, postbariatrinen kirurgia, arpikorjaukset, ihokasvainten poistot, ihosyöpäleikkaukset, ihon laserhoidot, Ulthera-hoidot.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 153,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Julkaisut:Pehmytkudossarkoomien kirurginen hoito, HY, 2005
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

to 9.2.
13.00
30 min
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Pentscho Popov Eiran sairaalassa, erityisosaaminen  kasvojen, silmäluomien, korvien, rintojen ja vatsanpeitteiden korjausleikkaukset sekä rasvaimut.
Popov Pentscho
Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Eiran lääkäriasema