Välimäki Ville-Valtteri

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
Tutkinto:LT, ortopedian ja traumatologian dosentti
Erikoisalat:Ortopedia
Kielitaito:Suomi, Englanti

Työskentelen ortopedian ja traumatologian erikoislääkärinä Eiran sairaalassa. Hoidan tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia, vammoja ja murtumia. Erityisosaamisaluettani ovat lonkan ja polven alueen kiputilojen ja vammojen kuntouttava ja tähystyskirurginen hoito. Tyypillisiä hoitamiani lonkan alueen ongelmia ovat esimerkiksi lonkan ahtaus (FAI eli femoroacetabular impingement), rustopintojen tai -renkaan eli labrumin vauriot. Polven alueen ongelmista tyypillisimpiä ovat nivelsidevammat, kuten eturistisiderepeämä, sekä rusto- ja nivelkierukkavauriot.

Teen aktiivisesti tutkimustyötä ja perustan hoitolinjaukseni aina tutkittuun tietoon. Olen väitellyt lääketieteen tohtoriksi 2005 Turun yliopistosta ja toiminut ortopedian ja traumatologian dosenttina Helsingin yliopistossa vuodesta 2017.

Palvelut:Kiertäjäkalvosinleikkaus
Lonkan tähystysleikkaukset
Nilkan nivelsiteiden ompelu
Nilkan tähystysleikkaus
Nivelrikko
Olkapään tähystysleikkaus
Ortoklinikan asiantuntija
Polven eturistisiteen korjausleikkaus
Polven tähystysleikkaukset eli artroskopia
Ortopedia
Erityisosaaminen:Lonkan, polven ja olkapään tähystyskirurgia. Murtuma-, rustovaurio- ja nivelsidekirurgia. Nivelrikon (artroosi) sekä osteoporoosin hoito.
Julkaisut:Väitöskirja (2005) luunkorvikkeista ja uusista kudosteknologioista. Lisäksi julkaisuja luun aineenvaihdunnasta, D-vitamiinista, osteoporoosista.
Varaa aika asiantuntijalle