Yhteystiedot_Laivurinkatu29_600x450.jpg

Yhteystiedot

Eiran sairaala ja lääkäriasema on avoinna ma-to 8-20 ja pe 8-17. Ajanvaraus puh. 09 1620 570 avoinna ma-pe 8-16. Vuodeosasto 24/7 puh. 09 1620 200. Tältä sivulta löydät myös potilasasiamiehen ja hoitoyksiköiden yhteystiedot.

Lue lisää
Ajanvaraus_vastaanotto_600x450.jpg

Ajan varaaminen ja asiointi

Täältä löydät ajanvarausohjeet, tietoa asioinnista ja maksamisesta. Mikäli sinulla kuitenkin on kysyttävää, autamme sinua aina mielellämme numerossa 09 1620 570.

Lue lisää
Artikkeli_Linssileikkaus_2022-11-A.jpg

Artikkelit ja asiakkaiden kokemukset

Lue asiakkaiden kokemuksia Eiran palveluista, lääkäreiden ja muiden asiantuntijoiden haastatteluja ja artikkeleita terveydestä.

Lue lisää
Leikkuri_hoitajat_kansio_600x450.jpg

Leikkaukset HUS-palvelusetelillä

Eiran sairaala on HUS:n monivuotinen palvelutuottajakumppani ja teemme suonikohjujen laserleikkauksia ja nivustyräleikkauksia HUS:n myöntämillä palveluseteleillä. Lue lisää palveluistamme ja varaa aika leikkaukseen. Vastaanotolle ja leikkaukseen pääset jonottamatta.

Lue lisää
Eiran_Terveystili_600x450.jpg

Eiran Terveystili

Eiran Terveystili on joustava ja helppo tapa rahoittaa vastaanotto-, leikkaus-, toimenpide- ja vuodeosastokulut. Nyt jopa 12 kk korotonta maksuaikaa!

Lue lisää
Eira_Tehtaankatu_600x450.jpg

Tietosuojaselosteet

Yksityisyytesi suojaaminen on meille tärkeää. Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman läpinäkyvää ja selkeää tietoa siitä, miten käsittelemme henkilötietoja ja siksi olemme jakaneet tietosuojaselosteet aihealueittain.

Lue lisää
Omahoitajat_Nina_Karolina_600x450.jpg

Asiakastyytyväisyys

Eira on erilainen. Olemme tunnettuja korkeatasoisesta osaamisestamme, mutta myös lämminhenkisestä ja yksilöllisestä palvelustamme. Meillä on huikean korkea asiakastyytyväisyys ja uskollinen asiakaskunta. Ja siihen on monta syytä.

Lue lisää
Vuodeosasto_ryhmä_2022.jpg

Meille töihin

Tervetuloa Eiraan! Tarjoamme mielenkiintoisen työpaikan yksityisessä, kotimaisessa omistuksessa olevassa Eiran sairaalassa ja lääkäriasemalla. Meidät tunnetaan korkeasta lääketieteellisestä tasosta, yksilöllisestä palvelusta ja ainutlaatuisesta ilmapiiristä. Meille on tärkeää välittää sekä potilaistamme että toinen toisistamme. Oikeasti.

Lue lisää
eira-lahjakortti_talvinen.jpg

Lahjakortti

Anna lahjaksi hyvinvointia Eiran lahjakortilla! Voit ostaa Eiran sairaalan lahjakortin valitsemallesi arvolle. Lahjakortti on voimassa vuoden sen ostopäivästä.

Lue lisää