Eiran sairaala on yksityinen, 100 %:sesti suomalainen sairaala ja lääkäriasema Etelä-Helsingissä. Olemme tunnettuja korkeasta lääketieteellisestä osaamisestamme ja aidosti välittävästä asiakaspalvelustamme. Meillä työskentelee yli 180 terveydenalan ammattilaista ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu erikois- ja yleislääkäri-, työterveys- ja laboratoriotutkimuspalvelujen lisäksi laaja kirurginen yksikkö. Lisäksi tarjoamme 24/7 vuodeosaston sekä runsaasti täydentäviä terapiapalveluja. Eira on valittu useampana vuotena pääkaupunkiseudun parhaaksi lääkäriasemaksi.

Haemme kokenutta plastiikkakirurgista sairaanhoitajaa äitiyslomasijaiseksi ajalle 6.4.2020-31.8.2021. Työsuhdetta voidaan mahdollisesti jatkaa tämänkin jälkeen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetun sairaalan plastiikkakirurgisen yksikön vastaanotossa. Sinua odottaa osaavat työkaverit, taitavat kirurgit, uniikki miljöö ja hyvä työilmapiiri kasvavassa yrityksessä.

Toivomme sinulta vahvaa plastiikkakirurgista osaamista, kokemusta vastaavasta työstä ja hyvää organisointikykyä. Luonteeltasi olet iloinen, joustava ja huolellinen. Tartut asioihin ja olet hyvä tiimityöntekijä. Ruotsin- ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.


Tervetuloa mukavaan joukkoomme!
 

Lisätietoja tehtävästä antaa sairaanhoitaja karolina.keskikallio@eiransairaala.fi tai puh. +358 44 4919 810

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 31.3.2020 osoitteella karolina.keskikallio@eiransairaala.fi
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.