Oksman_Petri.jpg

Oksman Petri

Specialist i ögonsjukdomar, ögonkirurg
Examen:ML
Språkkunskaper:Finska, Svenska, Engelska, Tyska, Spanska
Jag har fått ögonläkarspecialisträttigheterna år 1995 och verkat som ögonkirurgi i över 20 år. Jag har utfört tiotusentals ögonoperationer med olika metoder och har erfarenhet av nästan alla olika operationsformer av brytningsfel.

På Eira sjukhus har jag arbetat från år 1998 i samband med grundandet av ögonlaserenheten. År 2011 började jag i Finland operera med den nya SMILE-lasermetoden och på grund av min fleråriga operationskarriär är jag en av Europas mest erfarna SMILE-kirurger.

Jag utför starroperationer på Eira sjukhus privat. I den kommunala starroperationen ingår endast en monofokal lins, men inom den privata sektorn är det möjligt att erbjuda olika linsalternativ tack vare en grundlig undersökning av synen och ögats konstruktion.
Man väljer linserna utgående från om man utan glasögon vill se på nära håll eller på långt håll, om man behöver linser som korrigerar astigmatism, om man vill ha högklassiga djupskarpa linser eller om man helt vill slippa glasögon med hjälp av ålderssynthetsoperation. Det finns många alternativ och på mottagningen väljer vi det bästa alternativet för dig.
Det är möjligt att operera in multifokala linser även på patienter vilka blivit starropererade flera år sedan och då fått monofokala linser insatta och behöver läsglasögon.

Det lönar sig att satsa på bästa möjliga linsalternativ eftersom en starroperation görs endast en gång i livet. Din syn är viktig!

Även om jag har en lång och gedigen erfarenhet av ögonkirurgi är alla mina patienter individuella, personer som kommer på operation första gången. Jag vågar påstå att i min vård är du i säkra händer.

Vi ses!
Priser:
Mottagning, högst 30 min. specialistläkarefrån 160,00 €
Mottagning, högst 45 min. specialistläkarefrån 200,00 €
Till mottagningspriset tilläggs poliklinikavgift 26,30 €. På seriebesök tilläggs poliklinikavgift 6,30 €/gång. Kanta-avgiften är 2,70 € och debiteras för alla mottagningsbesök som sparas i Mina Kanta-sidor.
Se Bokningsvillkor
Boka tid till specialist