Läs mer om plastikkirurgiska ingrepp och behandlingar

Ansikte

Plastikkirurgin erbjuder flera alternativ till att korrigera förändringar i ansiktsområdet som hänger ihop med föråldring eller andra dylika orsaker.

Läs mer

Bröst

På Eira sjukhus har vi mångårig erfarenhet av bröstoperationer: bröstförstoring, bröstförminskning och bröstlyft. Vi gör också bröstrekonstruktion efter bröstcancerbehandling.

Läs mer

Kroppen

Kroppen förändras under livets lopp av många olika skäl. Till exempel ålder, viktupp- och nedgång samt graviditet förändrar kroppens utseende. Modern plastikkirurgi erbjuder hjälp ifall detta blir för störande i vardagen.

Läs mer

Huden

Ärr, födelsemärken och olika vårtor är bra att låta granskas av en läkare, Med åren tappar huden sin elasticitet och det kan kännas aktuellt med estetiska behandlingar. Av dessa har kirurgerna på Eira sjukhus mångårig erfarenhet.

Läs mer

Avgiftsfri konsultation hos Eiras plastikkirurgiska skötare

Har du frågor kring plastikkirurgiska behandlingar, ingrepp eller operationer? Boka en avgiftsfri mottagningstid för konsultation hos vår plastikkirurgiska skötare!

Läs mer
Våra populäraste plastikkirurgiska tjänster

Ögonlocksoperation

Operation av ögonlock hör till de vanligaste formerna av plastikkirurgiska operationer i Finland. Hos oss får du snabbt en tid. Våra professionella plastik- och ögonkirurger opererar med lång erfarenhet. Vi gör ingreppen med lokalbedövning och du kan återvända hem redan samma dag.

Läs mer

Ultherapy® - ansiktslyft utan kirurgi

Nu kan du göra ett ansiktslyft på Eira sjukhus utan kirurgi med den nya behandlingsmetoden Ultherapy®. Våra erfarna plastikkirurger har genomgått en Ultherapy®- specialutbildning och gör nu också ansiktslyft med Ultherapy®-ultraljudsbehandling.

Läs mer

Bröstförstoring och bröstlyft

Om du är missnöjd med storleken eller formen på dina bröst lönar det sig att på Eira sjukhus träffa en plastikkirurg som du med en individuell utgångspunkt kan diskutera olika operationsmetoder med. Bröstförstoring nu från 4560 €.

Läs mer

Bukplastik eller abdominoplastik

Graviditet, stora förändringar i vikt och långvarig fetma tänjer ut magens muskelmembran varpå magmusklerna delar på sig och magen får rum att puta ut och påsaktigt hänga ut. I dylika fall är abdomiplasti, dvs. bukväggsplastik lämplig.

Läs mer

Borttagning av tatueringar med laser

Tatueringar är idag mer populärt än någonsin men till och med en noga utvald tatuering kan börja besvära. Att vilja ta bort en tatuering är väldigt vanligt då man kanske ångrar sig eller då tatueringar ofta ändrar färg och form med tiden allteftersom hudkvaliteten förändras. I pålitlig sjukhusmiljö är det förutom tryggt också effektivt att bli av med tatueringar man inte längre vill ha.

Läs mer

Kontroll och borttagning av födelsemärken

Hudförändringar är ofta ofarliga, men om de blir störande eller oroar dig är det alltid värt att låta en specialist kontrollera dem.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande