Läs mer om estetiska behandlingar relaterade till huden
Tatuoinnin-poisto_bg_white_600x450.jpg

CO2-laserbehandling mot hudförändringar och ansiktsvård

Olika laserbehandlingar används i stor utsträckning mot hudförändringar och för hudslipning. På Eira sjukhus använder vi bl.a. CO2-koldioxidlaserapparatur, som är både effektiv och noggrann.

Läs mer
Esteettiset_kaunis_nainen_600x450.jpg

Plasmabehandling

Plasmabehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer
Plastiikka_syvakosteuttavat_injektiohoidot_600x450.jpg

Djupfuktande injektionsbehandlingar

Fuktgivande, utjämnande och hudmjukande injektionsbehandlingar ger din hud en naturlig lyster. Vår estetiska sjukskötare gör en individuell behandlingsplan utgående från din huds tillstånd och dina behov.

Läs mer
Plastiikka_nainen_vyotaro_600x450.jpg

Ärrkorrigering

Störande ärr kan behandlas med laser eller genom operation. Behandlingsmetoden bestäms alltid individuellt på basen av ärrets storlek och typ.

Läs mer
Plastiikka_nuori_nainen_kasvot_600x450.jpg

IPL-ljusimpulsbehandling

IPL-behandlingen fungerar med ljusimpuls för att föryngra hud, förbättra acne, ta bort störande hår och för att avlägsna ytliga blodkärl ur ansiktet. På Eira sjukhus ges IPL- och E-light behandlingar tryggt av erfaren hudläkare.

Läs mer
Tatuoinnin_poisto_600x450.jpg

Borttagning av tatueringar med laser

Borttagning av tatuering i sjukhusmiljö är ett tryggt och enkelt sätt att ta bort icke-önskade tatueringar. Borttagning eller blekning av tatueringar med den nyaste lasertekniken är nu ännu snabbare. Eira använder Hollywood Spectra-laser, som är den effektivaste Nd:YAG Q-switch-laserenheten på marknaden.

Läs mer
Plastiikka_iholuomi_nainen_600x450.jpg

Hudsjukdomar och allergologi

Huden är människans största organ och det finns tusentals hudsjukdomar. De vanligaste orsakerna till besök hos en hudläkare är akne, atopisk eksem, psoriasis, urtikaria d.v.s. nässelutslag samt hudförändringar. På Eira görs även hyposensibilisering av de vanligaste allergierna och botulinum behandlingar mot överdriven svettning.

Läs mer
Ihotaudit_liikahikoilu_600x450.jpg

Minska överdriven svettning med botulinumbehandling

Svettning på grund av emotionell stress är ett allmänt problem. Om svettningen är kraftig och hindrar socialt umgänge och försvårar arbetsslivet är botulinum bra och effektivt att användas vid behandling av överdriven svettning.

Läs mer
Fråga mera om Eiras tjänster
Namn
Telefon
E-post
Meddelande