Läs mer om estetiska behandlingar relaterade till huden

Kontroll och borttagning av födelsemärken

Hudförändringar är ofta ofarliga, men om de blir störande eller oroar dig är det alltid värt att låta en specialist kontrollera dem.

Läs mer

Korrigering av ärr

Störande ärr kan opereras bort eller korrigeras med hjälp av CO2-laser.

Läs mer

Injektionsbehandling - fyllnadsmedel och botulinbehandling som slätar ut huden i ansiktet

Injektionsbehandlingar är sk. soft lifts, dvs. effektiva sätt att släta ut små rynkor och fåror för att uppnå ett lagom utfyllt eller karakteriserat ansiktdrag på ett icke-kirurgiskt sätt.

Läs mer

Tatueringsborttagning med laser

Tatueringar är idag mer populärt än någonsin men till och med en noga utvald tatuering kan börja besvära. Att vilja ta bort en tatuering är väldigt vanligt då man kanske ångrar sig eller då tatueringar ofta ändrar färg och form med tiden allteftersom hudkvaliteten förändras. I pålitlig sjukhusmiljö är det förutom tryggt också effektivt att bli av med tatueringar man inte längre vill ha.

Läs mer

PRP stamcellsbehandling

PRP-plasmabehandlingen dvs. stamcellsbehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer

IPL-behandling mot störande hudhår och för hudbehandling

IPL-behandlingen fungerar med ljusimpuls för att föryngra hud, förbättra acne, ta bort störande hår på huden och för att avlägsna ytliga blodkärl ur ansiktet.

Läs mer

CO2-laserbehandling mot hudförändringar och ansiktsvård

Olika laserbehandlingar används i stor utsträckning mot hudförändringar och för hudslipning. På Eira sjukhus använder vi bl.a. CO2-koldioxidlaserapparatur, som är både effektiv och noggrann.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande