Läs mer om estetiska behandlingar relaterade till huden

Djupfuktande behandlingar med injektioner

Juvedérm® Volite -injektionsbehandlingen fuktar och slätar ut huden samt ger en naturlig lyster. Behandlingen lämpar sig väl för t.ex. ansiktet, halsen, dekolten och handryggen. Med en behandlingstid upp till 9 månaders hållbarhet.

Läs mer

Korrigering av ärr

Störande ärr kan opereras bort eller korrigeras med hjälp av CO2-laser.

Läs mer

IPL-behandling mot störande hudhår och för hudbehandling

IPL-behandlingen fungerar med ljusimpuls för att föryngra hud, förbättra acne, ta bort störande hår på huden och för att avlägsna ytliga blodkärl ur ansiktet.

Läs mer

CO2-laserbehandling mot hudförändringar och ansiktsvård

Olika laserbehandlingar används i stor utsträckning mot hudförändringar och för hudslipning. På Eira sjukhus använder vi bl.a. CO2-koldioxidlaserapparatur, som är både effektiv och noggrann.

Läs mer

Dermapen-behandling

Dermapen-behandling är en mikronålsbehandling med vilken man ger huden näring, vitaminer och bleker pigmentfläckar. Den nyaste tekniken för din hy!

Läs mer

Fyllnadsmedel och botulinbehandling

Injektionsbehandling med fyllnadsmedel och botulin är effektiva behandlingar som slätar ut huden i ansiktet utan kirurgi. Botulin används också vid behandling av kraftig svettning. På Eira sjukhus utför erfarna specialistläkare dessa fyllnads- och botulinbehandlingar.

Läs mer

Borttagning av tatueringar med laser

Tatueringar är idag mer populärt än någonsin men till och med en noga utvald tatuering kan börja besvära. Att vilja ta bort en tatuering är väldigt vanligt då man kanske ångrar sig eller då tatueringar ofta ändrar färg och form med tiden allteftersom hudkvaliteten förändras. I pålitlig sjukhusmiljö är det förutom tryggt också effektivt att bli av med tatueringar man inte längre vill ha.

Läs mer

PRP-behandling

PRP-plasmabehandlingen föryngrar huden och minimerar de små rynkorna utan konstgjorda medel. Vården planeras individuellt.

Läs mer

Kontroll och borttagning av födelsemärken

Hudförändringar är ofta ofarliga, men om de blir störande eller oroar dig är det alltid värt att låta en specialist kontrollera dem.

Läs mer
Fråga mer om Eiras tjänster!
Namn
Telefon
E-post
Meddelande