Geriatri ja yleislääkäri Otto Lindberg Eiran sairaalassa, erityisosaaminen terveydentilan ja lääkehoidon arvio, muistisairaudet, osteoporoosi, viisumitarkastukset.

Lindberg Otto

Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Tutkinto:LT
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Geriatrina olen erikoistunut ikääntymiseen liittyvien terveyden ja toimintakyvyn ongelmien kokonaisvaltaiseen arviointiin ja hoitoon. Minulla on osaamista sisätautien, psykiatrian ja neurologian erikoisaloilta.  Siirryin Eiraan päätoimiseksi yksityislääkäriksi Hyksin yleissisätautien vastaavan ylilääkärin tehtävistä, jotta pystyisin paremmin ylläpitämään pitkäaikaisia potilassuhteita minkä koen eduksi sekä potilaalle että lääkärille. 

Toimintaani kuuluu toimintakyvyn heikkenemisen vaaratekijöiden kartoitus, sairauksien diagnostiikka, ennaltaehkäisevän toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen sekä sairauksien hoito. Keskeisiä osaamisalueitani ovat sydän- ja verisuonisairaudet, ruoansulatuksen häiriöt ja suoliston sairaudet, diabetes, kilpirauhassairaudet, muistisairaudet,  pidätyskyvyn ongelmat sekä tasapainon ja liikuntakyvyn häiriöt mukaan lukien Parkinsonin tauti.  

Pyrin uusien potilaiden lääkehoidon kokonaisvaltaiseen arviointiin mukaan lukien lääkkeettömien hoitokeinojen mahdollisuuksien kartoittaminen ja hyödyntäminen. 

Hoidan potilaita niin vastaanotolla kuin vuodeosastollakin. Eira tarjoaa pääkaupunkiseudulla, ainoana yksityisenä sairaalana, mahdollisuuden vuodeosastohoitoon 24/7 mikä geriatristen potilaiden arvioinnin ja kuntoutuksen kannalta on olennaista. Kunkin potilaan kanssa luodaan suunnitelma hänen hoitonsa tavoitteista ja sen aikataulusta. 

Myös hyväkuntoisten henkilöiden terveydentilan arviointi ja säännöllinen seuranta kuuluu repertuaariini. Lisäksi olen Yhdysvaltojen ja Kanadan maahanmuuttoviranomaisten hyväksymä viisumiterveystarkastusten tekijä.
 
Erityisosaaminen:Kokonaistilannearviot. Sydän- ja verisuonisairaudet, muistisairaudet, osteoporoosi. Lääkehoidon arviointi. Viisumiterveystarkastukset (erityisesti USA ja Kanada).
Hinnat:
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 100,00 €
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 120,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 210,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä puhelimitse tai videoyhteyden kautta. Halutessasi etävastaanottoajan ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570. Varaathan ajokorttitodistusta varten kaksi 30 min vastaanottoaikaa. Ajat viisumitodistusta varten varataan ainoastaan viisumitodistus-sivun lomakkeen kautta.
ma 3.6.
15.30
30 min
Geriatri ja yleislääkäri Otto Lindberg Eiran sairaalassa, erityisosaaminen terveydentilan ja lääkehoidon arvio, muistisairaudet, osteoporoosi, viisumitarkastukset.
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema