Lindberg Otto

Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Tutkinto:LT
Erikoisalat:Geriatria, Yleislääkäri
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Geriatrina olen erikoistunut ikääntymiseen liittyvien terveyden ja toimintakyvyn ongelmien kokonaisvaltaiseen arviointiin ja hoitoon. Minulla on osaamista myös sisätautien, psykiatrian ja neurologian erikoisaloilta.

Siirryin Eiraan päätoimiseksi yksityislääkäriksi 2007 Hyksin yleissisätautien vastaavan ylilääkärin tehtävistä. Tämän myötä sain paremman mahdollisuuden ylläpitää pitkäaikaisia potilassuhteita mikä on potilaan ja lääkärin yhteinen etu.

Useimmat potilaani sairastavat sydän- ja verisuonisairauksia, aineenvaihdunnan sairauksia, muistisairauksia, masennusta, pidätyskyvyn ongelmia tai tasapainon ja liikuntakyvyn häiriöitä. Myös hyväkuntoisten henkilöiden terveydentilan säännöllinen seuranta kuuluu repertuaariini.

Pyrin kunkin potilaan kanssa luomaan suunnitelman hänen hoitonsa tavoitteista ja sen aikataulusta.

Palvelut:Ajokorttitodistukset
Farmakogeneettinen testi
Hoivapalvelut
Kuntoutus
Merimiestodistus
Miesten Terveysklubin asiantuntija
Muistitestit
Naisten Terveysklubin asiantuntija
Saattohoito
Sukellustodistus
Terminaalihoito
Terveydentilan arviointi
Viisumitodistus
Geriatria
Yleislääkäri
Erityisosaaminen:Kokonaistilannearviot. Sydän- ja verisuonisairaudet, muistisairaudet, osteoporoosi. Lääkehoidon arviointi.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

HUOM! Pandemiatilanteen vuoksi hoidan osan vastaanotoista etävastaanottoina. Ensisijaisesti etävastaanotto tapahtuu videolinkin välityksellä. Jos videoyhteys osoittautuu ongelmalliseksi hoidan vastaanoton puhelimitse. 
Varaathan viisumitodistusta varten ajan puhelimitse 09 1620 570. Varaathan ajokorttitodistusta varten kaksi 20 min vastaanottoaikaa.
Tänään
09.00
20 min
Lindberg Otto
Geriatrian erikoislääkäri, yleislääkäri
Eiran lääkäriasema