Psykologi Marina Maatela toimii Eiran sairaalassa psykoterapeuttina ja työterveyspsykologina sekä Uniklinikan ja Hyvinvointiklinikan asiantuntijana.

Maatela Marina

Psykologi, psykoterapeutti, työterveyspsykologi
Tutkinto:Psykologian maisteri PsM
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Elämä voi yllättää erilaisilla muutoksilla, onnettomuuksilla ja kriiseillä, jotka voivat liittyä esimerkiksi terveyteen, työhön tai yksityiselämän ihmissuhteisiin.

Työtaustaani: Aloitin psykologina työskentelyn lasten ja nuortenvastaanotolla mielenterveystoimistossa (1993-1996), myös perheiden kanssa työskentelyä.

Noin puolet työelämästäni olen tehnyt kuntoutumiskeskuksessa (1996–2006) työikäisten miesten ja naisten kanssa ryhmissä keskustellen ja kartoittaen heidän elämäntilanteissaan tapahtuneita muutoksia. Seuraamuksia tapaturmista, sairauksista tai onnettomuuksista ja elämänhallinnan tuntemuksen löytämistä uuteen tilanteeseen, sekä työyhteisöjen yhteisten asioiden selvittämistä ja kehittämistä.

Työterveyspsykologin työhön erikoistuminen (2008) oli ehkä luonnollinen jatko - saada olla mukana tekemässä ennaltaehkäisevää työtä yksilöiden ja ryhmien kanssa tässä vaatimusten täyttämässä työelämässä.

Eiran sairaalan työterveyspsykologin vastaanotolle voi tulla monenlaisissa asioissa oman työterveyshoitajan tai – lääkärin lähetteellä. Keskustelu ulkopuolisen asiantuntijan kanssa voi auttaa työn ongelmatilanteiden jäsentelyssä. Toisinaan on tärkeää etsiä keinoja työn ja vapaa-ajan parempaan tasapainoon. Keskusteluapu ja erilaiset harjoitukset tuovat helpotusta ja ratkaisuja esimerkiksi jännittämiseen, keskittymis- ja univaikeuksiin, alavireisyyteen tai kuormittuneisuuteen.
Työterveyspsykologi voi auttaa myös työyhteisön koulutus- ja valmennustarpeissa tai pulmatilanteissa, kun yhteistyö ei suju tai muutokset tuovat epävarmuutta.
Työn merkitys vaihtelee eri elämäntilanteissa ja toisinaan motivaatio voi olla kateissa ja urakysymykset kaipaavat selkiyttämistä.
Työterveyspsykologin tapaaminen voi tuoda selkeyttä moneen asiaan

Psykoterapeutiksi erikoistuin ja valmistuin 2011 (KELA-korvattava, ratkaisukeskeinen lyhytpsykoterapia), toisaalta psykologin työ on aina ollut yhtälailla terapeutin työtä - niitä ei voi erotella toisistaan.

Pidän työstäni valtavasti - olen aina kokenut että olen etuoikeutettu kun saan olla asiakkaan elämässä hetken mukana kulkien rinnalla, kunnioittaen sitä luottamuksen osoitusta jota olen asiakkailtani kokenut saavani.
Palvelut:Ahdistus ja masennus
Stressinhallinta
Vanhemmuuden tukeminen
Yksilöllinen työnohjaus
Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Vähennä - voi paremmin asiantuntija
Erityisosaaminen:Psykologi, psykoterapeutti, työterveyspsykologia, EMDR-traumaterapia (www.emdr.fi).
Työyhteisön vuorovaikutus ja kommunikaatio, stressi ja stressinhallinta, luennot ja alustukset toiveiden mukaan.
Hinnat:
Etävastaanotto enint. 30 min psykologialk. 70,00 €
Etävastaanotto enint. 60 min psykologialk. 154,00 €
Vastaanotto enint. 45 min. psykologialk. 146,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 26,30 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 6,30 €/kerta. Kanta-maksu on 2,70 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan osan vastaanotoista tarvittaessa myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, ole hyvä ja soita asiakaspalveluumme 09 1620 570.
 
ti 18.6.
15.00
45 min
Psykologi Marina Maatela toimii Eiran sairaalassa psykoterapeuttina ja työterveyspsykologina sekä Uniklinikan ja Hyvinvointiklinikan asiantuntijana.
Maatela Marina
Psykologi, psykoterapeutti, työterveyspsykologi
Eiran lääkäriasema