Nybacka Sandra

OMI Fysioterapeutti, työfysioterapeutti
Tutkinto:Sosiaali- ja terveysalan AMK-tutkinto, Fysioterapeutti (AMK), Työfysioterapeutti
Erikoisalat:Fysioterapeutti, Työfysioterapia
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti
Työskentelen OMI fysioterapeuttina sekä personal trainerina Eiran sairaalassa, aloitin työni täällä vuonna 2011. Tavoitteenani on, että kävelet kevein askelin vastaanotolta ja sinulla on hyvä fiilis, ymmärrys sekä välineet, joilla voit auttaa itseäsi!

Tarvitsetko apua selkäkipuun, kiusalliseen tenniskyynärpäähän tai olkakipuun?
Ongelmasi on haasteeni. Olen erikoistunut Advanced Orthopedic Mediciniin, minkä kautta minulla on hyvät taidot diagnosoida ja hoitaa tuki- ja liikuntaelinongelmia. Lisäksi minulla on kokemusta mm. fasciakäsittelystä ja kinesioteippauksesta.

Vaikeuksia päästä hyvään kuntoon? Vai tarvitsetko apua ylittämään omat rajat?
Personal trainerina autan sinut hyvään kuntoon, vahvistamaan lihaksia tai aloittamaan harjoittelun raskauden jälkeen. Rakennetaan toiminnallinen harjoitteluohjelma tavoitteesi sekä edellytyksiesi mukaan. Voit harjoitella Eirassa minun kanssa Kinesis-salissa, ulkona tai omalla kuntosalillasi. Fysioterapiataustani tekee harjoittelustasi turvallista ja haastavaa.

Ihmisenä olen erittäin iloinen ja empaattinen. Rakastan haasteita ja olen aito optimisti! Lapsesta lähtien liikunta ja treenaaminen ovat olleet osa elämääni ja minulla on aina monta rautaa tulessa. Parhaimmillaan suoritan ylempää ammattikorkeakoulututkintoa terveyden edistämisestä Arcadassa.
Palvelut:Ergonomia
Fysioklinikan asiantuntija
Hyvinvointiklinikan asiantuntija
Neurologinen fysioterapia
PT (personal training)
Shockwave-hoito
Toiminnallinen harjoittelu pienryhmässä
Fysioterapeutti
Työfysioterapia
Erityisosaaminen:Lantionpohjan fysioterapia, terveyden edistäminen
Varaa aika asiantuntijalle

Seuraavat vapaat ajat

Hoidan tarvittaessa vastaanoton myös etänä. Halutessasi etävastaanottoajan, varaa normaali aika ja kirjoita "Ajanvarauksen syy" -kenttään "Etävastaanotto". Otan sinuun yhteyttä puhelimitse niin sovimme vastaanoton toteutustavasta.
to 21.1.
10.00
1 h 0 min
Nybacka Sandra
OMI Fysioterapeutti, työfysioterapeutti
Eiran lääkäriasema