Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Hilkka Peltoniemi Eiran sairaalassa, erityisosaaminen rasvansiirto, vatsanpeitteiden korjaukset ja rintakirurgia.

Peltoniemi Hilkka

Plastiikkakirurgian ja kirurgian erikoislääkäri
Tutkinto:LKT
Kielitaito:Suomi, Ruotsi, Englanti

Kokemukseni vesisuihkuavusteisessa rintojen ja kasvojen rasvansiirrossa on yli 1000 toimenpidettä vuodesta 2008. Olen opettanut sitä Suomessa, Pohjoismaissa ja Saksassa.

Korjaan ja muokkaan mielelläni rintoja (kehityshäiriöt, symmetrisointi, kohotus, suurennus (erityisesti rasvansiirto), pienennys, implantit ja implanttikomplikaatiot, erityisesti kapseloituneiden implanttien poisto, muodonkorjaus ja rasvansiirto) ja vartaloita, erityisesti vatsalihasten erkaumaa. Tulen tekemään Eirassa myös nivelrikon kantasoluhoitoa.

En vastaanota uusia potilaita toistaiseksi. Erkauma -ja muita vatsanpeitepotilaita suosittelen hakeutumaan kokeneen plastiikkakirurgikollegani Reetta Tuomisen vastaanotolle. Hän käyttää samoja tekniikoita ja hän väittelee tohtoriksi erkauman hoidoista.
Erikoisalat:Plastiikkakirurgi
Erityisosaaminen:Rasvansiirto, vatsanpeitteiden korjaukset, rintakirurgia.
Hinnat:
Vastaanotto enint. 10 min erikoislääkärialk. 60,00 €
Vastaanotto enint. 20 min erikoislääkärialk. 90,00 €
Vastaanotto enint. 30 min erikoislääkärialk. 120,00 €
Vastaanotto enint. 45 min erikoislääkärialk. 160,00 €
Vastaanotto enint. 60 min erikoislääkärialk. 200,00 €
Vastaanottokäynnin hintaan lisätään poliklinikkamaksu 22,90 €. Sarjakäynteihin lisätään poliklinikkamaksu 5,90 €/kerta. Kanta-maksu on 2,30 € ja veloitetaan kaikista käynneistä, joihin liittyy tietojen tallentaminen Kanta-arkistoon.
Katso ajanvarausehdot.
Varaa aika asiantuntijalle